Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Τσαλίκης: ” Θα σουβλίσω τον Μουτσινά!”

Γιώργος Τσαλίκης: ” Θα σουβλίσω τον Μουτσινά!”

Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη “Movies & Stars” στο MTV GREECE, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο διάσημος τραγουδιστής δίνει μία καυστική, απολαυστική συνέντευξη που θα συζητηθεί! Μιλάει για την περιβόητη κόντρα του με τον Νικο Μουτσινά, αλλά και για κάποια παρεάκια που προωθούν στα μίντια καλλιτέχνες χωρίς καμία αξία!

Για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά:

Θα σουβλίσω τον Μουτσινά!! Έκανα πρόβα πέρσι σε αρνί αλλά φέτος θα σουβλίσω τον Νίκο! Μόνο η Ηλιάκη θα γλιτώσει! Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να χαρεί βέβαια, γιατί θα βρεθεί ένα βήμα μπροστά! Αφού γυρίσω στο “Δέστε τους” μετά από 2 χρόνια, θα τον σουβλίσω αλλά δεν θα τρώγεται μετά. Το πιο νόστιμο κομμάτι του είναι το μυαλό του. Ο ίδιος είχε πει πολύ σωστά πώς είμαστε καλά αρκεί να μην βρισκόμαστε 4.00-7.00 μαζί στην εκπομπη, είχε ακουστεί σκληρό αλλα ήταν αληθινό. Τώρα πια η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ. Είμαστε φίλοι. Τώρα ναι, τότε με τίποτα. Μου έσπαγε τα νεύρα και του τα έσπαγα κι εγω. Ήξερα να του πω την ατάκα για να τον κάνω πύραυλο. Του έλεγα συγκεκριμένα πράγματα που τον ενοχλούσαν.

Διαβάστε τι δήλωσε για την αποχώρησή του από το “Δέστε τους”, τον Νότη Χριστοδούλου, τους “ψωνισμένους” celebrities της χώρας και άλλα…


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε