Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μαρία στη Σπιναλόγκα θα γνωρίσει τον έρωτα!

Η Μαρία στη Σπιναλόγκα θα γνωρίσει τον έρωτα!

Κάθε βδομάδα το «Νησί» γεμίζει ασφυκτικά με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η σειρά του MEGA που πρόκειται να ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια έχει καταφέρει δίκαια να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Κι όσο η σειρά πλησιάζει προς το τέλος της, τόσο κορυφώνεται το ενδιαφέρον.

Τι πρόκειται να δούμε λοιπόν στο αποψινό 20ο επεισόδιο;

Η Μαρία μπαίνει στη Σπιναλόγκα και εγκαθίσταται στο σπίτι που έζησε και πέθανε η μητέρα της. Συναντά την παλιά φίλη της μητέρας της, την Ελπίδα, που ήξερε γι’ αυτήν από τα γράμματα της Ελένης, το Δημήτρη που η Ελένη τον μεγάλωσε σαν παιδί της αλλά και την άσπονδη εχθρό της, την Κρουσταλάκη, που της ρίχνει το φαρμάκι της.

Η Σαβίνα προσπαθεί να παρηγορήσει το Γιώργη, που συναντά την κόρη του στο μόλο του νησιού όπως έκανε και με τη γυναίκα του.

Στη Νεάπολη, η Άννα έχει κλειστεί στο δωμάτιό της. Οι Βανδουλάκηδες φέρνουν γιατρό να την εξετάσει για λέπρα. Ο Μανόλης έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ξαφνική επάνοδος στο νησί του γιατρού Κυρίτση, ο οποίος έρχεται με καλά νέα από την Αμερική για την πρόοδο των ερευνών για τη θεραπεία. Ο Παπαδημητρίου για άλλη μια φορά του λέει να φύγει αμέσως. Ξεσηκωμένοι κάτοικοι από απέναντι χωριό έρχονται με άγριες διαθέσεις προς τη Σπιναλόγκα…

Ωστόσο, αν και δεν θέλουμε να «προδώσουμε» τις εξελίξεις, αξίζει να σας αποκαλύψουμε ότι η Μαρία στο «Νησί» θα γνωρίσει τον έρωτα που θα καταφέρει να «γιατρέψει» την ψυχή της… κι όχι μόνο! Η ζωή, μετά από καιρό, θα αποζημείωσει τη Μαρία για πολλά από όσα έχει περάσει…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε