Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η συνάντηση Παπαδάκη με ΑΝΤ1

Η συνάντηση Παπαδάκη με ΑΝΤ1

Τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν ρίχνει αύριο και μάλιστα με μία βδομάδα καθυστέρηση η ενημερωτική ζώνη του «Πρωινού Αντ1».

Έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό ευχόμενος «καλό καλοκαίρι» αλλά είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που δεν θα μπορέσει να τους πει «ραντεβού το Σεπτέμβρη», αφού δεν έχει ακόμα συναντηθεί και συνεννοηθεί με τα στελέχη του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» αναμένεται αύριο, μετά το τέλος της εκπομπής του να συναντηθεί με στελέχη του σταθμού. Μπορεί κάθε χρόνο, μετά το τέλος της εκπομπής του για τη σεζόν, ο Παπαδάκης να συνηθίζει να περνά από τα γραφεία του σταθμού, αλλά αύριο έχει έναν ακόμα λόγο να το κάνει καθώς πρόκειται να κάνει μία πρώτη συνάντηση με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή δεν θα είναι η οριστική συνάντηση, καθώς ακόμα το τοπίο για την επόμενη σεζόν παραμένει θολό και στο σταθμό του Αμαρουσίου δεν μπορούν να είναι ακριβείς σε πολλά θέματα. Σίγουρο επίσης είναι ότι, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Οπότε, αναμένουμε οι εξελίξεις να είναι θετικές, κάτι που θα είναι ευχάριστο και για τους τηλεθεατές που έχουν αποδείξει για περισσότερο από είκοσι χρόνια ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είναι η πρώτη τους πρωινή ενημερωτική επιλογή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε