Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Και μετά τον Παπαδάκη… τι;

Και μετά τον Παπαδάκη… τι;

Εσπευσμένα επιστρατεύει ο ΑΝΤ1 το Γιώργο Παπαδάκη για να αναλάβει και πάλι το τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

Έτσι ο γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος θα βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, νωρίτερα δηλαδή από τον αρχικό προγραμματισμό, αφού ήταν σχεδιασμένο να ξεκινήσει την εκπομπή του στις 15 ή 22 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, ενώ ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα βρεθεί ξανά στις επάλξεις μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1» το όλο σκηνικό θα θυμίζει πολύ το «Καλημέρα Ελλάδα», αφού δεν θα δίνει πάσα σε ψυχαγωγική ενότητα της εκπομπής, αλλά μετά την ενημερωτική εκπομπή θα πέφτουν τίτλοι τέλους. Το θρίλερ με την ψυχαγωγική ενότητα του «Πρωινού Αντ1» συνεχίζεται και όσο περνούν οι μέρες τόσο απομακρύνεται η ιδέα ότι θα τη δούμε στον αέρα.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και αν τελικά τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίσουν θετικά, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες για την παραγωγή της, τότε η ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού Αντ1» θα βγει στον αέρα στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου. Άλλωστε δεν έχουν και κανένα λόγο να πιέζονται, αφού και οι «απέναντι», στο MEGA, αποφάσισαν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα του «Πρωινού mou» με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Άντε να δούμε λοιπόν, αν μετά το Γιώργο Παπαδάκη, στον αέρα του ΑΝΤ1 θα δούμε κάποιους έλληνες παρουσιαστές ή θα γίνουμε… τούρκοι, παρακολουθώντας για ακόμα μία φορά σε επανάληψη το «Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε