Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεκαθαρίζει η μάχη Μενεγάκη με Μελέτη;

Ξεκαθαρίζει η μάχη Μενεγάκη με Μελέτη;

Λίγο πριν από το τέλος της φετινής σεζόν το Star αποφάσισε να μετακομίσει την Ελεονώρα Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη και να «χτυπήσει» την Ελένη Μενεγάκη.

Την πρώτη μέρα της μάχης, η Ελεονώρα βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης αλλά όλες τις υπόλοιπες η Ελένη τερμάτισε πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης. Με καλεσμένους μάλιστα το Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου η «Ελένη» βρέθηκε πολύ μπροστά από τη «Μεσημεριανή μελέτη».

Ακόμα και χθες όμως, η εκπομπή του ALPHA, από τις 13:00 έως τις 15:30 που οι δύο εκπομπές βρίσκονται απέναντι η μία από την άλλη, σημείωσε 17,5 μέσο όρο στο γενικό σύνολο ενώ η εκπομπή του STAR 12,9.

Αν και είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε τα συμπεράσματα από τη μάχη των δύο εκπομπών, εντούτοις κάποιοι υποστηρίζουν ότι το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει με την Ελένη Μενεγάκη να προηγείται στην κούρσα. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι λένε ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν σκοπεύει να μείνει στη δεύτερη θέση και σκοπεύει να αντεπιτεθεί. Σίγουρα η μεσημεριανή μάχη λοιπόν θα εξακολουθήσει να έχει ενδιαφέρον και να μας απασχολεί.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε