Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έκκληση στην παραγωγή του Survivor κάνει η μητέρα της

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έκκληση στην παραγωγή του Survivor κάνει η μητέρα της

Γιατί ζητάει να επικοινωνήσει με την κόρη της, Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor;

Η οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, φαίνεται πως έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα από την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω.

Ότι δηλαδλη το παιδί τους φλερτάρει ξανά με τον πρώην και κάνει έκκληση στην παραγωγή να επικοινωνήσουν μαζί της.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό: «Ο χωρισμός του Σάκη και της Μαριαλένας έγινε τον περασμένο Αύγουστο, υπό πολύ άσχημες συνθήκες, συνέβησαν πολύ άσχημα περιστατικά.

Τα δίδυμα αδέλφια της Μαριαλένας, η μικρότερη αδελφή της, η μητέρα της, ο πατέρας της που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κύμη, δεν θέλουν η Μαριαλένα να έχει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη και θορυβήθηκαν πολύ έντονα όταν είδαν την σκηνή που ξάπλωσαν μαζί.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η μητέρα της Μαριαλένας, προσπάθησε να επικοινωνήσει με την παραγωγή. Είναι έντονα προβληματισμένη για την εικόνα του παιδιού της που βγαίνει προς τα έξω.

Ενημέρωσε την παραγωγή για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της και το ενδεχόμενο να μπει στο νοσοκομείο.

Από την παραγωγή την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Μαριαλένα γιατί έχει υπογράψει σχετικό συμβόλαιο και αν προκύψει θέμα νοσηλείας τότε θα πρέπει να προσκομίσει η οικογένεια το σχετικό έγγραφο στην παραγωγή».

«Οι γονείς της υποστηρίζουν τη σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Media Τελευταίες ειδήσεις