Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Με ποιον θέλει να χορέψει η Ζέτα Μακρυπούλια στον τελικό του «Dancing with the stars»

Το ντουέτο που θα συζητηθεί πολύ…

Στο χορό και στα πανηγύρια δικαιούνται να το ρίξουν στον ΑΝΤ1 μετά τη χθεσινή επιτυχία του «Dancing with the stars». Το «φιλανθρωπικό» talent show έδωσε στο κανάλι του Αμαρουσίου υψηλότατες τηλεθεάσεις φτάνοντας μέχρι και 49,7%, ενώ έκανε μέσο όρο 46,2% στο γενικό σύνολο και 46,3% στο νεανικό κοινό. 

Αν και οι τελικοί σε όλα τα talent show σημειώνουν συνήθως υψηλές τηλεθεάσεις, η περίπτωση των δύο «μονομάχων» Μανωλίδου- Μαγγίρα να κοντράρονται στις χορευτικές φιγούρες, είναι σίγουρο ότι θα έκανε τα μηχανάκια τηλεθέασης να κοκκινίσουν. Αφού λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου έχασαν τη «μονομαχία» φαίνεται ότι προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Όπως λοιπόν καταλάβαμε από τα… καρφιά που πετούσε η Ζέτα Μακρυπούλια, στον τελικό του «Dancing with the stars» θα χορέψει κι αυτή. Για το λόγο αυτό κι έχει ξεκινήσει ήδη πρόβες προκειμένου να αποδείξει ότι εκτός από την παρουσίαση -που σημειωτέον, αποδείχτηκε ότι είναι πάρα πολύ καλή- μπορεί και να χορέψει! 

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η ίδια η Ζέτα έχει εκφράσει την επιθυμία να χορέψει με παρτενέρ το Μιχάλη Ζαμπίδη. Κι αν αυτό γίνει, τότε είναι σίγουρο ότι το ντουέτο θα κάνει τα μηχανάκια… να πάρουν φωτιά! 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε