Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Με ποιους… θεομπαίχτες τα βάζει η Βίκυ Παγιατάκη;

Με ποιους… θεομπαίχτες τα βάζει η Βίκυ Παγιατάκη;

Είναι από τις πιο γνωστές αστρολόγους. Εδώ και πολλά χρόνια, η Βίκυ Παγιατάκη εμφανίζεται στην τηλεόραση και κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια είναι στην παρέα του «Πρωινό Mou» στο MEGA, μαζί με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Γνωρίζοντάς την και προσωπικά τόσα χρόνια, έχω συμπεράνει ότι δεν λέει μόνο τα… μυστικά των άστρων, αλλά και δεν φοβάται ποτέ να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που θα της κάνουν. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, το όνομά της «μπλέχτηκε» στο θέμα με τους έλληνες που έχουν βγάλει χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό και δεν τα είχαν δηλώσει στις φορολογικές τους δηλώσεις, όταν ανάμεσα στη λίστα με τα ονόματα, εμφανίζεται κι ένα πρόσωπο, που δηλώνει αστρολόγος με τα αρχικά Β.Π.

Ωστόσο, όπως μου ξεκαθάρισε η ίδια η Βίκυ Παγιατάκη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της, τα αρχικά του ονοματεπώνυμού της δεν είναι αυτά αφού το Βίκυ είναι χαϊδευτικό και το πραγματικό της όνομα, αρχίζει από το γράμμα Φ. Επίσης, η γνωστή αστρολόγος μου τόνισε πως «πριν ένα χρόνο στις προβλέψεις που κάνω για το “Άστρα και όραμα” έγραφα εκτός των άλλων και τα εξής “πολύς κόσμος μέσα στο φόβο του για μια πιθανή κατάρρευση του ευρώ και χρεωκοπία της Ελλάδος θα σπεύσει να βγάλει τα χρήματά του έξω.
Συμβουλεύω να μην το κάνετε γιατί η Ελλάδα μπορεί στην ουσία να έχει χρεοκοπήσει αλλά τυπικά όπως λέμε δεν θα συμβεί αυτό και ούτε θα καταστραφούμε”. Δεν θα μπορούσα λοιπόν ποτέ αυτά που λέω να μην κάνουν οι άλλοι, να τα έκανα εγώ. Σας διαβεβαιώνω μάλιστα πως δεν είχα ποτέ έξω ούτε ένα ευρώ, ούτε μια δραχμή σε καμία χώρα του εξωτερικού και σε καμία τράπεζα. Ούτε προτίθεμαι να βγάλω ένα ευρώ. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε υπάρχει λογαριασμός ούτε πρόκειται να υπάρξει. Και αν κάποιος ανακαλύψει οτιδήποτε τέτοιο σχετίζεται με μένα του δίνω το δικαίωμα να με φτύσει δημοσίως».

Χαρακτηριστικό μάλιστα της ευθύτητας που την διακρίνει, είναι το ότι στην ερώτησή μου αν μπορεί ένας αστρολόγος να βγάλει τόσα χρήματα που να… εξάγει σε ξένες τράπεζες περισσότερα από 500 χιλιάδες ευρώ, μου είπε πως ναι μεν, «ένας αστρολόγος που δεν ασχολείται με διάφορα άλλα, αλλά καθαρά με την αστρολογία δεν μπορεί να κερδίζει τέτοια τεράστια ποσά όπως είδαμε», αλλά από την άλλη η Βίκυ Παγιατάκη δεν δίστασε να αναφερθεί σε… χαμηλές φορολογικές δηλώσεις ορισμένων αστρολόγων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το να δηλώνει 20 ή 30 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, δεν είναι απλός κλέφτης, είναι και θεομπαίχτης»!

Μπορεί λοιπόν η γνωστή αστρολόγος να βάζει με στοιχεία στη θέση τους ορισμένους που προσπάθησαν να την εμπλέξουν στο σκάνδαλο με τις καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού, αλλά δεν διστάζει να τα βάλει και με τους… συναδέρφους της, που δηλώνουν πολύ λιγότερα από αυτά που βγάζουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε