Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie: Ε, όχι… ο Παντελίδης δεν είναι η “εικόνα της Ελλάδας”

Melfie: Ε, όχι… ο Παντελίδης δεν είναι η “εικόνα της Ελλάδας”

Χαμός, τρελό τρολάρισμα και εκατοντάδες σχόλια. Η εικόνα του Παντελή Παντελίδη μπροστά από «βουνό» λουλουδιών έδωσε την αφορμή να «φυτρώσουν» και απόψεις για τη «σύγχρονη Ελλάδα», για το ότι δικαίως και δικαιολογημένα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…! Λες και αυτοί που τον έραναν με τα λουλούδια είναι ο μέσος έλληνας, ο μέσος συνταξιούχος, ο μέσος άνεργος…!

Κατ’ αρχάς, δεν ισχύει –όπως εσκεμμένως κάποιοι προσπαθούν – ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι η «εικόνα» της ελληνικής μουσικής. Γούστο και καπέλο του να τραγουδά αυτά που προσπαθεί να τραγουδά, αλλά είναι εντελώς άκυρο να «βαφτίζεται» ως εκπρόσωπος της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Αρκετά έχει υποφέρει η «ελληνική μουσική» από τέτοιου είδους… εκπροσώπους της, που καλά κάνουν και τραγουδούν αυτά που τραγουδούν και καλά κάνουν όσοι θέλουν να τους ακούν.

Ίσως ο «Παντελίδης» είναι για ορισμένες ώρες (μην ρωτάτε «ποιες ώρες;»), αλλά σίγουρα πάντως δεν είναι ο κατάλληλος για να απολαύσουμε καλή μουσική, καθώς άλλωστε αλλού πατά η νότα… κι αλλού ο αοιδός…! Είπα: γούστο του να εκτελεί ( η λέξη άνευ εισαγωγικών) τραγούδια εφόσον υπάρχουν κάποιοι που τον ακολουθούν, τον παρακολουθούν και τον ραίνουν με λουλούδια…! Ε, ναι… γούστο τους να τον ραίνουν με τα λουλούδια αν και εφόσον τα χρήματα που δίνουν δεν τα έχουν κλέψει, δεν έχουν απλήρωτους εργαζομένους στη δούλεψή τους και δεν χρειάζεται να δώσουν λογαριασμό που θα τα «φάνε»…!

Πριν όμως «καθρεφτίσουμε» μέσα από αυτούς τη «σύγχρονη Ελλάδα» αναφέροντας ότι δικαιολογημένα μας κάνουν ό,τι θέλουν τα «αδέρφια μας οι Ευρωπαίοι» ας ρίξουμε μία ματιά στις άλλες εικόνες με ανθρώπους άστεγους να ψάχνουν τα «βουνά» σκουπιδιών για να βρουν να φάνε, να σκεφτούμε τα «βουνά» των ποσοστών ανεργίας και τον καθημερινό Γολγοθά που ανεβαίνουν εκατομμύρια πολίτες στην Ελλάδα που την κατάντησαν κάποιοι που εν τέλει τα «τραγούδια» τους είναι πιο επικίνδυνα από αυτά που λένε οι «Παντελίδηδες» της μουσικής…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε