Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 31 Μαρτίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Μπέλλος εξηγεί στη Στέλλα πως μόλις πάρει τα λύτρα έχει σκοπό να σκοτώσει και την ίδια, αλλά και το Λουκά. Η παρέα κινητοποιείται γρήγορα για να συγκεντρώσει το ποσό, καθώς ο Μπέλλος τούς δίνει μόνο τριάντα ώρες στη διάθεσή τους. Η μόνη απαίτηση του Λουκά είναι να είναι η Στέλλα παρούσα στην ανταλλαγή και ο Μπέλλος συμφωνεί.
Ο αστυνόμος εξηγεί στο Λουκά ότι αυτή τη φορά θα καταστρωθεί επιχειρησιακό σχέδιο, διότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν το Μπέλλο. Η Νταίζη είναι η μόνη που έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Μπέλλος έχει σκοπό να εκδικηθεί πριν εξαφανιστεί. Προτείνει, λοιπόν, ένα σχέδιο στον αστυνόμο και συμβουλεύει το Νικόλα και το Λουκά να μην αποκαλύψουν το σχέδιο στους υπόλοιπους.
Η Εύα δίνει ένα μέρος από τα λύτρα. Το υπόλοιπο ποσό το συμπληρώνει η Νταίζη, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της και σοκάρει τους πάντες. Ο Μπέλλος και ο Λουκάς ξεκινούν για το σημείο συνάντησης.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα προσπαθεί να ελέγξει την έλξη που αισθάνεται για τον Αλέξη και γι’ αυτό γαντζώνεται από το Χάρη και αποδέχεται με ανακούφιση να φύγει μαζί του για διήμερο στην Ύδρα.
Η Ξένια πιέζει το Φιλίππου να αναλάβει τις ευθύνες του, ώσπου μαθαίνει μια οδυνηρή αλήθεια. Η Κάτια συντετριμμένη πληροφορείται από το Μάνο για το πόσο αδίκησε τα παιδιά της, έστω και από την υπερβολική της αγάπη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε