Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Λάτσιος ξεκινά… τα γυρίσματα

Ο Λάτσιος ξεκινά… τα γυρίσματα

Άργησε αλλά το είπε το «ναι»! Έτσι σύντομα, ο Γιάννης Λάτσιος, θα βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες.

Μόνο που αυτή τη φορά ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δεν θα βρεθεί ούτε για να μιλήσει για το τι θα κάνουν στο σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά ούτε ως κριτής του «Dancing with the stars». Αντίθετα θα… κριθεί ο ίδιος για τις υποκριτικές του ικανότητες και πόσο καλά μπορεί να πέσει σε.. αμαρτήματα!

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, ο Γιάννης Λάτσιος θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας και που πρόκειται να προβληθεί μέσα στη σεζόν. Το στέλεχος μάλιστα του ΑΝΤ1 θα υποδυθεί τον εαυτό του και θα συναντηθεί με το Στέφανο και την Τζένη Μεγαπάνου, δηλαδή τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τη Νατάσα Καλογρίδη, που ερμηνεύουν τους συγκεκριμένους ρόλους.

Το γύρισμα είναι προγραμματισμένο να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες και έτσι, όταν προβληθεί το επεισόδιο θα μπορέσουμε να δούμε και τις υποκριτικές δυνατότητες του Γιάννη Λάτσιου. Μπορεί λοιπόν (ακόμα?!?) ο Γιάννης Λάτσιος να μην έχει επιδείξει on air τις χορευτικές του ικανότητες στο «Dancing with the stars» (σημ: το ντουμπλάρισμα στο τρέιλερ του talent show, δεν μετράει!), αλλά θα διαπιστώσουμε αν διαθέτει υποκριτικό ταλέντο!

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από το Γιάννη Λάτσιο, στα επόμενα οκτώ καινούργια επεισόδια (κι ελπίζουμε να αυξηθούν) που θα προβληθούν, θα λάβουν μέρος η Εβελίνα Παπούλια και ο Τόνι Δημητρίου, ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας σκοπεύει να κλείσει κι άλλους guests για τη σειρά του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε