Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρούλα Πατεράκη: Αυτό που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής είναι σημαντικό

Ρούλα Πατεράκη: Αυτό που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής είναι σημαντικό

“Αν δεν συμφωνήσουμε, ίσως κάποιοι έχουν προκαταλήψεις” υπογραμμίζει η Ρούλα Πατεράκη.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της ΕΡΤ, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πατεράκη θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά περί της εμπορικότητας στον θεατρικό χώρο .λτο κεφάλαιο “Μάρκος Σεφερλής”.

«Τι θα πει «εμπορικοί» ηθοποιοί; Μερικούς τους έχουμε καταδικάσει ως «εμπορικούς» και είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. Ο Μάρκος Σεφερλής, για παράδειγμα, εγώ τον βλέπω για αυτό που κάνει και αυτό που κάνει είναι σημαντικό. Ίσως θα πρέπει να ξαναμελετήσουμε τον Σεφερλή.

Αν δεν συμφωνήσουμε, ίσως κάποιοι έχουν προκαταλήψεις. Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν» υπογράμμισε η έμπειρη ηθοποιός στο Στούντιο 4 για τον λαοφιλή συνάδελφο της.

«Δεν κάνω πολλές δημόσιες εμφανίσεις, δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις, δεν φωτογραφίζομαι, δεν βγάζω selfies, δεν μου αρέσει.

Άλλοι συνάδελφοι με αντιμετώπισαν με πάρα πολλή αγάπη και άλλοι με έχθρα και επιφύλαξη. Είναι τοξική ιστορία το Θέατρο, ειδικά από κάποιες γυναίκες σκηνοθέτριες».

 

«Στην τηλεόραση δεν θα έλεγα όχι, γιατί είναι ένα… χρυσωρυχείο αλλά η τελευταία φορά που μου πρότειναν ρόλο ήταν για τον «Σασμό» και αρνήθηκα, γιατί θα ήταν καθημερινά τα γυρίσματα και δεν θα είχα τη δυνατότητα να κάνω κάτι στο θέατρο. Θα αρρώσταινα ψυχικά περισσότερο απ’ ό,τι είμαι» επισήμανε, επίσης, η Ρούλα Πατεράκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις