Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο «Βαγγέλης» Χαραλαμπόπουλος ξεκίνησε πάλι για γυρίσματα αλλά…

Σε παλαιότερες εποχές στο MEGA θα άνοιξαν καθημερινά σαμπάνιες για να γιορτάσουν την επιτυχία των ελληνικών σειρών τους.

Οι καθημερινές σειρές «Βασιλιάδες» και «Κλεμμένα όνειρα» αλλά και οι εβδομαδιαίες «Πίσω στο σπίτι». «Κλινική περίπτωση» και «Με λένε Βαγγέλη» σημειώνουν υψηλότατες τηλεθεάσεις που όμως, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο κανάλι της Μεσογείων, τα στελέχη του δεν μπορούν να χαρούν την επιτυχία τους.

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα του Newsit, τα γυρίσματα των «Βασιλιάδων» έχουν σταματήσει και παρά το ότι έχουν γυριστεί όλα τα επεισόδια της φετινής σεζόν, η εταιρεία παραγωγής της σειράς δεν παραδίδει άλλα επεισόδια στο MEGA αν πρώτα δεν λάβει κάποια από τα χρήματα που της οφείλουν ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να πληρώσουν τους συντελεστές της καθημερινής σειράς.

Το ίδιο ισχύει και για τη σειρά «Με λένε Βαγγέλη» που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Μόνο που οι συντελεστές της σειράς αποφάσισαν να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Έτσι, τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει πάλι τα γυρίσματα ευελπιστώντας ότι σύντομα θα λυθούν τα προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση –που την απευχόμαστε!- τα γυρίσματα του «Βαγγέλη» θα διακοπούν ξανά.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, συνεχίζονται οι επαφές και οι προσπάθειες μεταξύ των στελεχών του MEGA και της εταιρείας παραγωγής ώστε να βρεθεί λύση και να παραδοθούν τα επόμενα επεισόδια των «Βασιλιάδων» καθώς αυτά που έχουν στο κανάλι της Μεσογείων επαρκούν για κάνα δύο βδομάδες! Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος και δεν θα διακοπεί ξαφνικά η προβολή των σειρών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε