Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάγωσε με την αποχώρησή του από το «Dancing», ενώ ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να… ζεστάνει τους τηλεθεατές!

Πάγωσε με την αποχώρησή του από το «Dancing», ενώ ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να… ζεστάνει τους τηλεθεατές!

«Είν’ αργά, είναι πια αργά…», θα έπρεπε να τραγουδούν στο «Dancing with the stars», καθώς έπρεπε να φτάσουμε στο 11ο live για να… συμβεί κάτι.

Καλά, δεν λέμε ότι μας… καθήλωσε κιόλας μπροστά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά τουλάχιστον χθες… συνέβησαν κάποια πράγματα που είχαν ενδιαφέρον, αποδεικνύοντας ότι στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν να βγάλουν το talent show από τον αυτόματο πιλότο και να του δώσουν σημασία.

Βέβαια το παιχνίδι είναι χαμένο, αφού, σύμφωνα με το «ταμείο» της Nielsen, πολλοί τηλεθεατές έχουν απομακρυνθεί και δύσκολα θα πειστούν να επιστρέψουν, αφού χθες, το DWTS έκανε 37,7 μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια προβολής του, μαζί δηλαδή με τα διαφημιστικά διαλείμματα. Και, προλαβαίνοντας αυτούς που θα πουν «άρα πολύ υψηλά ποσοστά», να υπενθυμίσω ότι παλαιότερα, όταν το talent show είχε δυνατό ανταγωνισμό απέναντί του, συγκέντρωνε περισσότερους τηλεθεατές.

Τώρα όμως, που «χορεύει» μόνο του, χωρίς να έχει κάποιο δυνατό αντίπαλο, αλλά και το ότι βρισκόμαστε λίγο πριν από τον τελικό, τα ποσοστά τηλεθέασής του αποδεικνύουν αυτό που λέγαμε και παλαιότερα: ο ίδιος ο ΑΝΤ1 κατάφερε να απαξιώσει το προϊόν του, προφανώς γιατί θέλει αυτός να είναι ο τελευταίος κύκλος του και να αποδείξει ότι οι τηλεθεατές θα… ευθύνονται για αυτό. Τα είπαμε, τα επισημάναμε, τα ξαναείπαμε, αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε.

Όχι, για να είμαστε δίκαιοι, όπως αναφέραμε και στην αρχή, το χθεσινό live… είχε κάτι παραπάνω! Είχε μία ενδιαφέρουσα δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους, που γνώριζαν το είδος χορού, αλλά δεν ήξεραν ποιο τραγούδι θα χορέψουν στην πίστα.

Είχε καλύτερα χορευτικά, καθώς αυτοί που έμειναν προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους πια, για να φτάσουν στην… πηγή, δηλαδή στον τελικό. Από χθες όμως, αυτός που δεν θα πιει… το νερό, είναι ο Σπύρος Σούλης που αποχώρησε από το DWTS με… παγωμένο χαμόγελο. Ο αρχιτέκτονας και παρουσιαστής συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και στον πρώτο χορό, αλλά και στη δοκιμασία και έτσι, σε συνδυασμό με την ψηφοφορία του κόσμου, είδε την πόρτα της εξόδου.

Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι χθες, η κριτική επιτροπή έκανε μία από τις πιο… δίκαιες εμφανίσεις της, τόσο και για τις επιμέρους βαθμολογίες, δίνοντας χαμηλές εκεί που έπρεπε, αλλά και συγκριτικά ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Οι οποίοι φαίνεται ότι δεν ήταν… πληροφορημένοι για αυτή τη στάση της επιτροπής και στο άκουσμα της βαθμολογίας, έχοντας δε συνηθίσει να παίρνουν υψηλές βαθμολογίες, πάγωσαν. Χαρακτηριστικό είναι το πρόσωπο του Σπύρου Σούλη την ώρα που η επιτροπή ανακοινώνει τη βαθμολογία του. Αν υπήρχε… θερμόμετρο προσώπου, τότε αυτό θα έδειχνε πολλούς βαθμούς κάτω του μηδενός!

Μιλώντας λοιπόν για θερμοκρασίες –κι όπως αναφέραμε αρχικά- κάλλιο αργά παρά ποτέ, τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούν να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους με τους τηλεθεατές. Κι επειδή φέτος έκαναν πολλά λάθη, χρησιμοποιούν μεθόδους, ή μάλλον πρόσωπα, από τα παλιά για να ζεστάνουν τους τηλεθεατές. Έτσι, στο επόμενο live, από την πίστα του talent show θα περάσουν πάλι οι Ευγενία Μανωλίδου, Νάντια Μπουλέ, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κώστας Μπαρτάκης, ενώ οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ηλίας Βρεττός, Λάουρα Νάργες και Νίκος Αναδιώτης θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στο talent show που σιγά σιγά ολοκληρώνει το φετινό, πιο αδιάφορο, κύκλο του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε