Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόσο “πράσινα” και πόσο “κόκκινα” είδαν τα κανάλια τα όσα έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης

“Φωτιές” άναψε -τουλάχιστον σε δύο κανάλια- το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, στο Γ. Καραϊσκάκης και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Καλόπουλο.

Αποκορύφωμα η χθεσινοβραδυνή συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟ έξω από την κρατική ΕΡΤ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα στους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα και η παραίτηση από το ΔΣ του ΣΚΑΙ του Γιάννη Βρέντζου, στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών, ως γνωστόν, είναι και μέτοχος κατά περίπου 20% και στον ΣΚΑΙ. Η δυσαρέσκεια προκλήθηκε από τον τρόπο που παρουσίασε το δελτίο του σταθμού τα γεγονότα που συνέβησαν στο φαληρικό στάδιο, σχολιασμοί τύπου: όργιο διαιτησίας και αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος του Παναθηναϊκού. Μάλιστα στο δελτίο παρενέβη και ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Παναγόπουλος -ο πρώην της ΕΡΤ- ο οποίος μίλησε για στημένα παιχνίδια και χαρακτήρησε αυτό που έγινε σήμερα.

Ο τρόπος πάντως που παρουσίασαν τα κανάλια όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου, ανέδειξε για μια ακόμα φορά στον υποψιασμένο τηλεθεατή, τα επιχειρηματικά συμφέροντα που “ενώνουν” κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης με τις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε