Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σε… πατραγωδία κατέληξε η «Παταγονία» του MEGA!

Σε… πατραγωδία κατέληξε η «Παταγονία» του MEGA!

Οι υπεύθυνοι του καναλιού τα… ρίχνουν στον Αϊβάζη!

Αρκετά και mega-λα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο MEGAαπό το ακριβό project της «Παταγονία: η άκρη του κόσμου». Τα νούμερα τηλεθέασης του «απόλυτου παιχνιδιού περιπέτειας», όπως το ονομάζουν στο κανάλι της Μεσογείων, είναι τόσο χαμηλά που έχει δημιουργήσει αρκετές περιπέτειες σε στελέχη του καναλιού που το υποστήριξαν αλλά που τελικά αποδείχτηκε… αδιάφορο!

Μάλιστα, την Κυριακή 9 Μαΐου, οι τηλεθεάσεις ήταν τόσο χαμηλές που αρκετοί στο MEGA βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν… μαχαίρια. Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 14% στο γενικό σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό έφτασε μόλις το 12,6%! 

Ποσοστά ιδιαίτερα χαμηλά για το κανάλι της Μεσογείων και για το λόγο αυτό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ακόμα και στελέχη του καναλιού βάφτισαν το reality ως «Πατραγωδία»! Μάλιστα, το… παρατσούκλι που έδωσαν στο πρόγραμμα έχει κάνει το γύρο του καναλιού –κι όχι μόνο!- με αποτέλεσμα κάποιοι να ανησυχούν ότι θα χρεωθούν αυτή την τραγωδία! Έτσι ορισμένοι στο MEGA αρχίζουν να… βγάζουν την ουρά τους απέξω προσπαθώντας να αποποιηθούν των ευθυνών αλλά και των εξελίξεων που φαίνεται πως θα φέρει η «πατραγωδία» στο κανάλι της Μεσογείων!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το… βάρος της αποτυχίας το χρεώνουν ιδιαίτερα στον παρουσιαστή της «πατραγωδίας» Γιάννη Αϊβάζη. Σίγουρα ο παρουσιαστής έχει τις ευθύνες του για τη… χλιαρή κι άνευρη παρουσίαση αλλά επίσης, είναι σίγουρο ότι δεν είναι αυτός που… επέλεξε τον εαυτό του για αυτή τη δουλειά.

Σίγουρο επίσης θεωρείται ότι παρά τα αρχικά… μεγαλεπήβολα σχέδια των στελεχών του καναλιού, η «Παταγονία» δεν θα έχει δεύτερο κύκλο καθότι στο MEGA προσπαθούν ήδη να ξεχάσουν την… πατραγωδία!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε