Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor Greece 2017: Οι 3 στιγμές που σημάδεψαν το χθεσινό επεισόδιο

Survivor Greece 2017: Οι 3 στιγμές που σημάδεψαν το χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό Survivor ξεχώρισαν οι ατάκες του Γιάννη Σπαλιάρα, η ασυλία του Τσανγκ και της Ελισάβετ αλλά και η απαράδεκτη κίνηση του Χανταμπάκη. Δείτε τα Survivor Highlights.

Όλος ο κόσμος χθες έβλεπε Survivor. Aν ανήκεις όμως σε αυτούς που δεν είδαν το χθεσινό επεισόδιο, πρέπει να δεις τα highlights για να κοιμηθείς ήρεμος σήμερα.

Ο μαχητής Σπαλιάρας του Survivor

Άνετος ήταν στο χθεισνό επεισόδιο ο Γιάννης Σπαλιάρας στην ένταξή του στο νησί των Μαχητών. Οι συμπαίκτες του τον “αγκάλιασαν” αμέσως ενώ ο ίδιος χαλαρός έκανε και αστειάκια. Από τις ατάκες που ξεχώρισαν χθες ήταν αυτές στα κορίτσια της ομάδας, Σάρα και Ελισάβετ καθώς και στον Ορέστη Τσανγκ.

Ατάκα Σπαλιάρα σε Σάρα, Ελισάβετ: “Με τα κοριτσάκια εγώ θέλω να με βάλετε να κοιμάμαι. Όχι με τον Κώστα”, ενώ δίχως ενδοιασμό ρώτησε τον Τσανγκ: “Τα αγοράκια σου αρέσουν εσένα;”

“Κάγκελο” ο Τσανγκ έκπληκτα και τα κορίτσια…

Τσανγκ και Ελισάβετ πρώτη φορά μαζί στην ασυλία

Και όμως συνέβη! Στο αγώνισμα της χθεσινής ατομικής ασυλίας, κλασικά νικητής κρίθηκε ο Ορέστης αλλά η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ελισάβετ. Κράτησε αρκετή ώρα το μπαλάκι στη βάση του και εξολόθρευσε τους αντιπάλους της.

Ο Ορέστης έμεινε με τον στόμα ανοιχτό αφού δεν πίστευε στα μάτια του. Άλλωστε, η απόφαση του έγινε πιο δύσκολη αφού για πρώτη φορά θα έπρεπε να αποφασίσει κάποιον άλλο για υποψήφιο προς αποχώρηση. Και αυτός ήταν τελικά ο Κώστας ο Μισθοφορός.

Δείτε την αντίδραση του Τσανγκ στη νίκη της Ελισάβετ:

Εριστικός Χανταμπάκης και…απολογία

Απαράδεκτος ήταν χθες ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος στην αναμέτρηση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από την ομάδα των Μαχητών, έκανε κάτι τελείως υποτιμητικό για τον αντίπαλό του.

Ο ίδιος είχε εδώ και πολύ ώρα τελείωσε το παζλ και το επόμενο βήμα ήταν να σηκώσει τη σημαία. Αντί όμως να το κάνει αυτό, περίμενε εριστικά τον Βασάλο να τελειώσει και αυτός το παζλ και όταν καταιδρωμένος πάει να σηκώσει τη σημαία του, ο Στέλιος έτσι άνετος σήκωσε τη δική του.

Δείτε πώς ο Κώστας ο μισθοφόρος υπερασπίστηκε τον Κωνσταντίνο και την απολογία του Στέλιου…

Λίγες ώρες έμειναν για το σημερινό επεισόδιο του Survivor της 5ης Απριλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε