Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor Τελικός: Όλο το παρασκήνιο και οι λαμπερές παρουσίες [pics]

Survivor Τελικός: Όλο το παρασκήνιο και οι λαμπερές παρουσίες [pics]

Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος του μεγάλου νικητή στο Survivor, όλοι οι παίκτες ξανασυναντιούνται! Δείτε φωτογραφίες από τα backstage.

Από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor και των 100.000 ευρώ. Και όσο οι δύο φιναλίστς ζουν τις τελευταίες τους ώρες ως survivors, οι υπόλοιποι παίκτες διασκεδάζουν στα παρασκήνια και μας χαρίζουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Instagram τους.

Για ακόμη μία φορά, όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού ξανασυναντιούνται στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με την ανάδειξη του νικητή. Μάριος ή Ντάνος, Ντάνος ή Μάριος θα είναι αυτός που θα καταφέρει μετά από πέντε ολόκληρους μήνες στον Άγιο Δομίνικο και υπό αντίξοες συνθήκες, να είναι ο μεγάλος νικητής. Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ και για τους δύο φιναλίστς. Ο “τρελός Κύπριος” έχει πίσω του όλη την Κύπρο και όχι μόνο, αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει φανατικούς οπαδούς, επομένως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Η νέα ψηφοφορία που εξελίσσεται έχει τεράστια απήχηση, όπως και την ημέρα του ημιτελικού. Η αγωνία έχει φτάσει στο κόκκινο και για τους δύο, που έκαναν τα πάντα από την αρχή του Survivor για να βγουν από το παιχνίδι αυτό, νικητές. Ωστόσο, είναι και οι δύο αφού οι δύο παίκτες πέρασαν πολλά, καλά και άσχημα, εύκολα και δύσκολα στο νησί, μακριά από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δεν ήταν όμως μόνοι τους, αφού είχαν στο πλευρό τους καλούς φίλους που έκαναν μέσα από το παιχνίδι, αλλά και δυνατούς αντιπάλους. Όλοι οι προηγούμενοι παίκτες από το παιχνίδι του Survivor για άλλη μια φορά και για τελευταία ξαναέκατσαν στον πάγκο των Διασήμων και των Μαχητών, αντίστοιχα. Από τον πρώτο παίκτη που είχε αποχωρήσει μέχρι και τον τελευταίο, τον Βασάλο που έφτασα στην πηγή του τελικού, αλλά νερό δεν ήπιε, παρακολουθούν μαζί με το κοινό, την μεγάλη βραδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι προετοιμασίες όμως είχαν ξεκινήσει εδώ και ώρες με τους παίκτες να βρίσκονται στο Άλσος Βείκου και με τις παίκτριες να βάφονται. Οι λαμπερές παρουσίες έκλεψαν για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις. Από πολύ νωρίς, το Instagram τους ήταν γεμάτο με Insta Stories, φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν τον πανικό που επικρατούσε και σήμερα στα παρασκήνια της Survivor σκηνής.

Απολαύστε μερικά λίγο πριν την ανακοίνωση του τελικού νικητή:

 

 

Τα λέμε σε λίγο στο τελικό!!!!!!! #hantampakakia #???????? #torosidis

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

 

 

 

 

 

 

Οι δύο ομάδες έχουν γίνει ένα!! Συμφωνείτε;; #SurvivorGr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor Αγγελόπουλος: Χαμός για Ντάνο! Αποθέωση και ντου από το κοινό! [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Survivor Ημιτελικός: Η αποχώρηση του Βασάλου, η αμφιλεγόμενη αγκαλιά της Σόφης και το beaute της Λάουρας! [vids]

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε