Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θαυμαστής τής έκλεψε το παπούτσι και γύρισε σπίτι ξυπόλητη

Θαυμαστής τής έκλεψε το παπούτσι και γύρισε σπίτι ξυπόλητη

Τι τραβούν κι αυτοί οι celebrities! Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι τους φέρνουν σε δύσκολη θέση με τις εκδηλώσεις θαυμασμού τους.

Βέβαια, αυτό που συνέβη στην Όλγα Φαρμάκη μάλλον είναι… πρωτότυπο. Όπως αποκαλύπτει η ίδια στην εκπομπή «Movies and stars» του MTV που παρουσιάζει ο Γιώργος Σατσίδης, «αρκετές φορές έχω φανατικούς θαυμαστές και το παθαίνω και με κορίτσια -χωρίς να πάει το μυαλό σας στο κακό-, που από θαυμασμό κολλάνε μαζί μου. Μου είχαν πάρει μέχρι και το παπούτσι από το πόδι! Μου πήραν τη σαγιονάρα κι έφυγαν. Μου ζητούσαν να δώσω κάτι δικό μου και δεν είχα κάτι, πρότεινα να βγάλουμε μία φωτογραφία μαζί, αλλά δεν αρκούσε, έτσι ο φανατικός αυτός θαυμαστής όρμησε στη σαγιονάρα μου και εγώ επέστρεψα σπίτι ξυπόλυτη».

Εκτός όμως, από αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι η Όλγα Φαρμάκη μιλά για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο Γιώργο Σατσίδη για την περιπέτεια που έζησε η μικρότερη αδερφή της, Γωγώ. Να θυμίσουμε ότι η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε, σύμφωνα με δηλώσεις τους, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του συντρόφου της Όλγας.

«Είναι πολύ δύσκολη χρονική περίοδος για εμένα, δεν μπορώ να το φέρνω στη μνήμη μου γιατί με επηρεάζει ακόμα..Η αδερφή μου είναι καλά, σε λίγο θα έρθει στο σπίτι, την αγαπώ πολύ, της έχω μεγάλη αδυναμία. Σε τέτοιες καταστάσεις τα συναισθήματα είναι ακόμα μπερδεμένα. Εγώ το ζω ακόμα, δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου όσα συνέβησαν, μόλις πάρω κάποιες αποφάσεις τότε μόνο θα μπορώ να μιλήσω. Όλα είναι ένα κουβάρι στο μυαλό μου. Πιστεύω πολύ στο Θεό, ίσως φανώ λίγο γραφική ή θρησκευόμενη, αλλά πιστεύω ότι ο Θεός μας βοήθησε και σώθηκε. Όσοι δεν πιστεύουν θα πρέπει να πιστέψουν. Θέλω να πω ότι μόλις βγει η Γωγώ με το καλό, θα τα πει εκείνη όλα, σκοπεύει δεν σκοπεύει να δώσει συνέντευξη, κάποια στιγμή θα μιλήσει δεν θα την αφήσουν σε ησυχία» είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Φαρμάκη. Αυτά και πολλά ακόμα όμως, λέει στην αυριανή συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιώργο Σατσίδη για την εκπομπή του «Movies and stars» που θα μεταδοθεί αύριο στις 8 το βράδυ από το MTV.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε