Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος

 Αναζητά βοηθούς για τις «Γλυκές Αλχημείες» του!

Μέσα στη βδομάδα επιστρέφει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται για δουλειές ο πιο… γλυκός άνθρωπος της τηλεόρασης, ο Στέλιος Παρλιάρος.

Η εκπομπή «Γλυκές Αλχημείες» θα κάνουν πρεμιέρα στο MEGA μέσα στον Οκτώβριο και οι τηλεθεατές θα… λιγώνουν ακόμα μία φορά παρακολουθώντας όλα όσα δημιουργεί ο γνωστός και καταξιωμένος ζαχαροπλάστης!

Αυτές τις μέρες μάλιστα οι υπεύθυνοι της παραγωγής αναζητούν τους βοηθούς του Παρλιάρου.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι αιτήσεις ήταν πάρα πολλές αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν πολλοί τηλεθεατές που έχουν γνώσεις ή αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και θέλουν να μάθουν περισσότερα από τον Παρλιάρο και θέλουν να γίνουν βοηθοί του.

Έτσι τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι βοηθοί που θα ανήκουν στην ομάδα του και θα προσπαθούν σε κάθε γύρισμα να ακολουθήσουν εμπράκτως τις οδηγίες του και να δημιουργήσουν τα ίδια γλυκά αποτελέσματα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η εκπομπή φέτος θα έχει πολλές εκπλήξεις, όπως το να μαθαίνει τους τηλεθεατές έξυπνα κόλπα ζαχαροπλαστικής αλλά και το πώς να κάνουν ακόμα πιο… εφετζίδικες δημιουργίες.

Οι «Γλυκές Αλχημείες» ετοιμάζονται λοιπόν να επιστρέψουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο MEGA κι είναι αλήθεια πως η πιο… γλυκιά εκπομπή θα κάνει πάλι τα μηχανάκια τηλεθέασης να… λιγώσουν! Καιρός είναι να παίρνουν κι οι τηλεθεατές λίγη γλύκα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε