Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το λάθος του ALPHA με τον Λαζόπουλο

Το λάθος του ALPHA  με τον Λαζόπουλο

Το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη έχασε από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

 Μεγάλο λάθος στον προγραμματισμό θεωρείται από ορισμένα στελέχη του ALPHA ότι ήταν τελικά η κόντρα μεταξύ της επανάληψης του «Αλ τσαντίρι νιουζ» με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ, το talent show του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 36% στο γενικό σύνολο και 35,8% στο νεανικό κοινό. Αντίστοιχα, την ίδια ώρα, το σήριαλ του MEGA «Μ+Μ» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 18% στο γενικό σύνολο και 21,7% στο νεανικό κοινό και η «Πολυκατοικία» που ακολούθησε, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 19,5% στο γενικό σύνολο και 22,7% στο νεανικό κοινό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και το talent show του ΑΝΤ1 αλλά και τα σήριαλ του MEGA είναι συνήθεια πλέον του τηλεοπτικού κοινού. Όπως ακριβώς είναι και το«Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λαζόπουλου για το βράδυ της Τρίτης που κάνει υψηλότατες τηλεθεάσεις αλλά και τα Σάββατα που ακόμα κι αν η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη, πάλι κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Την προηγούμενη βδομάδα όμως, οι υπεύθυνοι του ALPHA… μετακόμισαν την επανάληψη και από Σάββατο, πρόβαλαν το «Αλ τσαντίρι νιουζ» την Παρασκευή το βράδυ και μάλιστα χωρίς να το διαφημίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει μέσο όρο τηλεθέασης 16,2% στο γενικό σύνολο και 14,9% στο νεανικό κοινό, ποσοστά τηλεθέασης υψηλά μεν, αλλά καμία σχέση δε, με τις συνηθισμένες υψηλές… επιδόσεις του «Αλ τσαντίρι νιουζ».

Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι στη θέση του «Αλ τσαντίρι νιουζ» το Σάββατο μεταδόθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΠΑΟ και ΑΡΗ, σημειώνοντας 45,6 στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 53,2 στο νεανικό κοινό. Ωστόσο, οι… αντιφρονούντες στον ALPHA υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να μην… κάψουν το ατού τους, δηλαδή το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που έχει καταφέρει να τους βγάλει… ασπροπρόσωπους στις τηλεθεάσεις της AGB!

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, υπήρξε αρκετή και έντονη κόντρα μεταξύ στελεχών του ALPHA για το «λάθος προγραμματισμό», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, σε γραφείο της διοίκησης στο κανάλι της Κάντζας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε