Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Το τέλος του «X Factor»

X FACTOR

Ποιος κέρδισε το «Χ»

Μετά από 15 βδομάδες live, ανακηρύχτηκε τελικά ο νικητής του «X Factor». Έτσι, αφού απολαύσαμε τις πολύ καλές ομολογουμένως ερμηνείες και των τριών φιναλίστ, νικητής ανακηρύχτηκε o Σταύρος ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Νίνη  και στην τρίτη το συγκρότημα «48 ώρες».  

Κατά τα άλλα δεν υπήρξε καμία έκπληξη στο talent show αφού υπήρξαν οι γνωστές συνηθισμένες ατάκες… αλληλοεκτίμησης μεταξύ του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μουρατίδη. Δεν έλειψαν τα συνηθισμένα τρακαρισμένα σαρδάμ του Σάκη Ρουβά που χτυπούσε το πόδι στο ρυθμό ενώ το πρόσωπο –κι ιδιαίτερα το μέτωπό του-  παρέμενε… μαρμαρωμένο!
 
Για ακόμα μία φορά… απολαύσαμε τις δυσκολίες στα ελληνικά του Γιώργου Λεβέντη (μετά το αμίμητο «να πηδηχτώ από το παράθυρο» ήρθε και το «θα αγοράσω το δίσκο σου και θέλω κι αφιέρωμα») και τη χαλαρή κι ήρεμη στάση της… έκπτωτης (από το θρόνο της) πρώην «βασίλισσας» του «X Factor», Κατερίνας Γκαγκάκη. Βέβαια, δεν έλειψαν και διάφορα τεχνικά λάθη αλλά είναι λογικά σε ένα ζωντανό show. Το μεγαλύτερο ίσως λάθος ήταν η έλλειψη οποιουδήποτε ελληνικού τραγουδιού. Ίσως οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι οι τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44, στους οποίους κυρίως απευθύνονται, δεν ακούν καθόλου ελληνικά τραγούδια.
 
Πάντως, τώρα, στο θρόνο μέχρι το επόμενο «X Factor» θα κάθεται ο Νίκος Μουρατίδης. Βέβαια για το… επίμαχο θέμα, το τι δηλαδή τελικά έχει συμβεί με τη δισκογραφική εταιρεία Sony και τον Γιώργο Θεοφάνους, δεν ειπώθηκε κουβέντα.

Το μόνο που είπε δύο τρεις φορές ο «αυστηρός κριτής» είναι «μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά» αλλά κανείς –λογικό γαρ!- δεν σχολίασε! Άλλωστε, μην… αμελείτε ότι με την επιλογή της Νίνη –από το τηλεοπτικό κοινό, βεβαίως, βεβαίως!- δικαιώνεται η κίνηση του Θεοφάνους να διώξει την Ήβη και να κρατήσει στο talent show τη Νίνη!
 
Έτσι, όλα κύλησαν ευχάριστα και χαλαρά με ωραία τραγούδια. Το… παρατράγουδο ήταν όταν, προκειμένου να διαφημιστεί ο τελικός της Δευτέρας του «Next Top Model», οι τέσσερις φιναλίστ… ρίχτηκαν σε ένα τραγούδι κι απομυθοποιήθηκαν εντελώς αφού κανένα «Top model» δεν συνηθίζεται να παρουσιάζεται ως «Top… kobarsa».
 
Τώρα, όλοι οι συμμετέχοντες, νικητής, χαμένοι και καλεσμένοι έφυγαν από το στούντιο για να πάνε στο πάρτι που διοργανώθηκε από τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 ώστε να γιορτάσουν την επιτυχία του 2ου «X Factor» που πλέον πέρασε στην ιστορία!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε