Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζαρίφη: Όταν δεν είχα μισθό απ’ την TV πήγαινα στο ΑΤΜ και μου έβγαζε… μούντζα αντί ποσού

Στην τελευταία της συνέντευξη μίλησε για το τωρινό τηλεοπτικό τοπίο, την Ελένη Μενεγάκη και τα σενάρια που έχουν ακουστεί για το φετινό ρόλο της στην τηλεόραση. Τη συνέντευξή της πλαισιώνει μια λαμπερή φωτογράφιση…

Η ίδια λέει στο περιοδικό ΟΚ ότι όταν τελείωσε η συνεργασία της με την εκπομπή “Λες και το ήξερες” αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες:

“Δεν είχα κάνει και καμιά τρομερή καβάτζα τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που υπέγραψαν χρυσά συμβόλαια. Αυτό όμως που είναι χειρότερο, πέραν του πρακτικού ζητήματος, είναι ότι είσαι πιο επιρρεπής στο να δεχτείς να κάνεις πράγματα που μπορεί να μη σε αντιπροσωπεύουν, για να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα”.

Της λείπει η τηλεόραση και το παραδέχεται. Όμως όχι με τη μορφή που έχει σήμερα…

“Μου έχει λείψει η τηλεόραση του 2005. Η παλιά, καλή τηλεόραση όπου δεν ήμασταν όλοι τόσο αγχωμένοι για το τι πρόκειται να γίνει. Για το αν θα υπάρχει εκπομπή ή για το αν θα περάσουμε την είσοδο του καναλιού και θα μας πουν: Ξέρετε, δεν εργάζεστε πια εδώ! Υπάρχει τόσο μεγάλη αγωνία για την επιβίωση που η τηλεόραση πια μου θυμίζει Ζουλού, που όταν πεινάνε αρχίζουν και καλοβλέπουν το γείτονα”.

Διαβάστε τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη και δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε