Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή για το «Money Drop»

Money Drop

Λόγω… οικονομίας, δυσκολίες παραγωγής ή θέμα στρατηγικής; Όποιος κι αν είναι ο λόγος το STAR αποφάσισε να κάνει αλλαγή για το τηλεπαιχνίδι «Money Drop» που παρουσιάζει η Βίκυ Σταυροπούλου.

Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη βδομάδα τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς προχωρούν σε… περικοπή του τηλεπαιχνιδιού και αντί για τέσσερις φορές τη βδομάδα θα προβάλλεται μόνο τρεις. Το «Money Drop» θα βγαίνει στον αέρα κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, ενώ στη θέση του, κάθε Τετάρτη θα προβάλλουν ξένη κινηματογραφική ταινία. Βέβαια μέσα στον επόμενο μήνα, διανύοντας την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να γίνουν κι άλλες αλλαγές στον προγραμματισμό του σταθμού και σε ό,τι αφορά το τηλεπαιχνίδι.

Αν και λέγεται ότι αυτό συνέβη γιατί καθυστέρησε λόγω προβλημάτων η εταιρεία παραγωγής να παραδώσει επεισόδια στο σταθμό, εκτιμάται ότι με αυτό τον τρόπο, της «περικοπής», θα… τραβήξουν όσο περισσότερο γίνεται μέσα στη σεζόν την προβολή του. Έτσι δεν θα αναγκαστούν να πληρώσουν κι άλλα χρήματα για να πάρουν άδεια από την ξένη εταιρεία που έχει τα δικαιώματα για την παραγωγή περισσότερων επεισοδίων…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις