Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: κι όμως, επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο

Ανατροπή: κι όμως, επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο

Όλοι πίστευαν ότι μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ θα μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου. Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε ο «γάμος» με το STAR κι έτσι πολύ σύντομα θα βρεθεί ξανά να… τρέχει στο τηλεοπτικό τοπίο!

Ο λόγος για μία από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές εκπομπές, το «Traction» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κωστής Στεφανής. Να αναφέρω ότι η εβδομαδιαία εκπομπή για την αυτοκίνηση ξεκίνησε να προβάλλεται στο MEGAκαι μετά από 13 σεζόν βρέθηκε στον ΣΚΑΪ όπου παρέμεινε για 5 ακόμα σεζόν.

Ωστόσο μέσα στο καλοκαίρι ο Κωστής Στεφανής και ο ΣΚΑΪ αποφάσισαν τη λήξη της συνεργασίας τους και κάποιοι πίστευαν ότι η εκπομπή μετά από τόσες σεζόν ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η συνεργασία με το STAR και έτσι το «Traction» θα συνεχίσει να… τρέχει στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα καθώς η εκπομπή από την καινούργια της τηλεοπτική στέγη είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο και να συνεχίσει για 19η σεζόν να ενημερώνει με το δικό της τρόπο τους τηλεθεατές για ό,τι αφορά το αυτοκίνητο… και όχι μόνο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις