Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζονται για κριτές στο «My style rocks»

Ετοιμάζονται για κριτές στο «My style rocks»

Την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο να μπει… στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το καινούργιο ριάλιτι μόδας, το «My style rocks» με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου «13 νέες κοπέλες που αγαπούν τη μόδα διαγωνίζονται καθημερινά, παρουσιάζοντας μέσα από το ντύσιμό τους, το προσωπικό τους στυλ. Έχοντας ένα εβδομαδιαίο budget, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν, καλούνται να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό look για το κάθε επεισόδιο και να το παρουσιάσουν μπροστά σε μια τριμελή επιτροπή ειδικών, η οποία και θα τους κρίνει. Επιπλέον κάθε εβδομάδα, οι συμμετέχουσες, στο βραδινό επεισόδιο- “Gala” της Παρασκευής, πρέπει να ανταπεξέλθουν σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Τα κορίτσια καλούνται, για άλλη μία φορά, να βάλουν τα δυνατά τους και να εντυπωσιάσουν τους κριτές. 13 διαγωνιζόμενες συναγωνίζονται για 13 εβδομάδες και κάθε εβδομάδα μία από αυτές αποχωρεί»!

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα λοιπόν και τα στελέχη του ΣΚΑΪ αλλά και της εταιρείας παραγωγής Acun Medya έχουν… σχεδόν αποφασίσει ποιες θα είναι οι διαγωνιζόμενες. Προτεραιότητά τους όμως είναι και το να «κλείσουν» την κριτική επιτροπή, αυτούς δηλαδή που θα εξετάζουν το κατά πόσο το style των διαγωνιζομένων πράγματι… rocks!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μετά από αρκετά δοκιμαστικά που έκαναν τα πρόσωπα που είναι επικρατέστερα και… όχι με τυχαία σειρά φαίνεται ότι είναι η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο make up και hair artist Παντελής Τουτουνζής, οι σχεδιαστές μόδας Στέλιος Κουδουνάρης και Απόστολος Μητρόπουλος και η fashion stylist Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Ωστόσο ποιοι θα αποτελούν οριστικά την τριμελή επιτροπή θα κλείσει τις επόμενες ημέρες, για να μην πω ώρες, καθώς όπως ανέφερα ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΪ είναι το καινούργιο ριάλιτι μόδας τους να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, και να προβάλλεται καθημερινά από τις 16:15 έως τις 19:00, ενώ τις Παρασκευές, το επεισόδιο «Gala» από τις 21:00 έως τις 12 τα μεσάνυχτα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις