Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… παλεύουν στο STAR

Το… παλεύουν στο STAR

Επέλεξαν να κινηθούν διαφορετικά σε μία πολύ δύσκολη «ζώνη», αλλά εμφανίζονται αποφασισμένοι να το… παλέψουν στηρίζοντας την αντιπρόταση που έχουν κάνει.

Πιστεύουν μάλιστα ότι το «προϊόν» τους είναι ανταγωνιστικό και σιγά σιγά θα κερδίσει τους τηλεθεατές αυξάνοντας τα κέρδη στο «ταμείο» της τηλεθέασης.

Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Προχθές, την Κυριακή, έκανε πρεμιέρα το «Money Drop» με τη Βίκυ Σταυροπούλου στην παρουσίαση που υπήρξε και… αιτία για την καθυστέρηση καθώς όλα ήταν έτοιμα για την παραγωγή του αλλά έπρεπε η ηθοποιός να ρυθμίσει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις της για να μπορέσει να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Κι όπως φάνηκε η προσμονή αλλά κι η επιλογή των στελεχών του STAR άξιζε γιατί η ηθοποιός με το δικό της στιλ είναι ένας ακόμα λόγος για να παρακολουθήσεις το τηλεπαιχνίδι. Η άνεσή της αλλά και το πηγαίο -κι όχι προσποιητό- χαμόγελό της σε συνδυασμό με τη θετική της διάθεση και ενέργεια έχουν δώσει άλλον «αέρα» στο γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Αν σκοπός των στελεχών του STAR ήταν να δημιουργήσουν ένα «οικογενειακό προϊόν» απέναντι στα ριάλιτι περιπέτειας και με τηλεπαιχνίδι απέναντι σε σειρές μυθοπλασίας τότε έκαναν σωστή επιλογή.

Έτσι στο κανάλι της Κηφισιάς επέλεξαν να μην ακολουθήσουν τους άλλους και κάνουν μία πολύ ενδιαφέρουσα διαφορετική πρόταση προτάσσοντας στη «μάχη» της τηλεθέασης του prime time το τηλεπαιχνίδι, μέσα από το οποίο οι τηλεθεατές παίρνουν μέρος καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ τους, προσπαθώντας να βρουν κι αυτοί τις σωστές απαντήσεις και να μην δουν το money να… dropar-ει!

Μπορεί λοιπόν τις δύο πρώτες μέρες της προβολής του να μην σημείωσε τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά στάθηκε επάξια απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό και είναι σίγουρο ότι σιγά σιγά θα κάνει όλο και περισσότερους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητα του σταθμού της Κηφισιάς για να παίζουν παρέα με τη Βίκυ, περνώντας αυτοί καλά και στο STAR καλύτερα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις