Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο σκοτάδι το MEGA – Σχέδια μετεγκατάστασης και… μυστικές πληρωμές!

MEGA

Παραμένει στην «πρίζα» από απλήρωτους εργαζόμενους, από αυτούς που είναι «μέσα» 12 μήνες, έχοντας δει στους λογαριασμούς τους να μπαίνει ο μισθός του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, του 2016.

Το MEGA όμως ακόμα και με μηδέν live πρόγραμμα συνεχίζει να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις και τον προηγούμενο μήνα, τον Σεπτέμβριο, βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό.

Κι ενώ κανείς δεν ενημερώνει επίσημα τους εργαζομένους αφήνοντάς τους στο σκοτάδι, σήμερα έπεσε σκοτάδι και στο κτήριο όπου στεγάζεται ο σταθμός της Μεσογείων.

Ο λόγος ότι κόπηκε το κοινόχρηστο ρεύμα που δεν πληρωνόταν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φως στους διαδρόμους και να μην λειτουργούν τα ασανσέρ, ενώ λέγεται ότι τις επόμενες ημέρες θα κλειδώσει και η είσοδος στο γκαράζ.

Και μέσα στο σκοτάδι υπάρχουν κάποιες… σκοτεινές φήμες ότι ορισμένοι… ελάχιστοι… μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού εργαζόμενοι έλαβαν μυστικά χρήματα από λογαριασμούς του σταθμού!

Τη «σκοτεινή» αυτή είδηση δεν την επιβεβαιώνει ουδείς, αλλά είναι κάτι που έχει διχάσει το πλήθος των απλήρωτων εργαζομένων που προσπαθούν να μάθουν αν πράγματι ισχύει κι αν ναι… γιατί «τα δύο μέτρα και τα πολλά σταθμά»!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι μέσα στο «σκοτάδι» τους οι απλήρωτοι εργαζόμενοι μαθαίνουν ότι ο όροφος στο κτήριο της Κηφισιάς όπου είναι οι εγκαταστάσεις του STAR -και «περίμεναν» τον ΣΚΑΪ αλλά τελικά η συμφωνία μεταξύ των δύο σταθμών δεν προχώρησε- καθαρίζεται ξανά με σκοπό να εγκατασταθεί το MEGA.

Βέβαια αυτό, το σχέδιο «μετακόμισης» του MEGA στο STAR είναι ένα σχέδιο που μελετάται χρόνια, αλλά δεν είχε προχωρήσει λόγω των διαφωνιών που είχαν κάποιοι από τους προηγούμενους μετόχους. Τώρα όμως φαίνεται ότι μπαίνει ξανά στο τραπέζι και πολλοί εκτιμούν ότι το σκοτάδι στο κτήριο της Μεσογείων βοηθά ώστε να επισπεύσουν την μετεγκατάσταση αλλά και τον έλεγχο για το ποιος θα μπαίνει ή όχι στο MEGA…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις