Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα «σπάνε» στην ΕΡΤ

Τα «σπάνε» στην ΕΡΤ

Ανακατατάξεις στη δημόσια τηλεόραση και όπως λέγεται θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Μετά από απόφαση του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά παύεται από τη θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ο Μιχάλης Γρηγορίου ο οποίος παρέμεινε σε αυτό και μετά τις αλλαγές που είχαν γίνει.

Όπως φαίνεται στην ηγετική πυραμίδα της ΕΡΤ υπάρχουν δύο μέτωπα και μετά από ανακοίνωση του προέδρου της Διονύση Τσακνή με την οποία υποστήριζε ότι «η ΕΡΤ κινδυνεύει να μείνει χωρίς πρόγραμμα», η έντασή μεταξύ τους έχει κορυφωθεί.

Η απόφαση λοιπόν του υπουργού ΨΗΠΤΑ είναι σαφές ότι δηλώνει στήριξη στη νέα διοίκηση και επιθυμία του είναι να «σπάσει» τα δύο μέτωπα. Σύμφωνα δε με υψηλόβαθμα στελέχη από το ραδιομέγαρο επιθυμία της κυβέρνησης είναι να «σπάσει» το παλαιό μέτωπο και η ΕΡΤ να λειτουργήσει με πιο «ανοιχτό προσανατολισμό» συμπεριλαμβάνοντας όλες τις απόψεις!

Πάντως ενώ αναμένεται να δημοσιοποιηθεί προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης μετά την παύση του Μιχάλη Γρηγορίου, καλά πληροφορημένες «πηγές» υποστηρίζουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει κι άλλη «παύση» ή «παραίτηση», στοιχείο που ενδυναμώνει ότι το «σπάσιμο» στην ΕΡΤ δεν έχει ολοκληρωθεί…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις