Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Χριστίνα Λαμπίρη… βάφτισε το «παιδί» της

Η Χριστίνα Λαμπίρη… βάφτισε το «παιδί» της

Ετοιμάζεται για την καινούργια σεζόν με αλλαγές σε πρόσωπα και θεματολογία. Την καινούργια σεζόν η Χριστίνα Λαμπίρη σκοπεύει να δώσει έμφαση σε κοινωνικά θέματα με κύριο άξονα τις γυναίκες.

Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν κι οι συμφωνίες με τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα της στην εκπομπή, ενώ σήμερα έγινε και η… βάφτιση του καινούργιου τηλεοπτικού «παιδιού» της.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, η εκπομπή της θα έχει τον τίτλο «Εμείς» και θα είναι στον αέρα καθημερινά από τις 11 και μισή το πρωί και στο παρεάκι της, οι «εμείς», δηλαδή αυτοί που θα είναι μπροστά από τις κάμερες θα είναι κυρίως γυναίκες. Μάλιστα έχω μάθει ότι σε συζητήσεις για να είναι στο «Εμείς» έχει κάνει και η Φωτεινή Γεωργαντά προκειμένου να παρουσιάζει θέματα που αφορούν γυμναστική, αλλά όχι μόνο.

Όπως όμως ανέφερα οι συμφωνίες θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες ώστε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Εμείς» να κάνει πρεμιέρα στο EPSILON με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο «τιμόνι» της καινούργιας εκπομπής της!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις