Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι 1.600 κάτοικοι της πόλης αυτής βρίσκονται σε αυτή τη φωτογραφία!

Οι 1.600 κάτοικοι της πόλης αυτής βρίσκονται σε αυτή τη φωτογραφία!

Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται, η πόλη Cooper Bay στην Αυστραλία έχει περίπου 1.600 κατοίκους, και όλοι τους εικονίζονται σε αυτή τη φωτογραφία. Δεν τους βλέπετε;

Σε αυτή την περιοχή ζουν μερικά από τα πιο επικίνδυνα ζώα, ενώ το τοπίο είναι πραγματικά μοναδικό. Και αν αναρωτιέστυε, γιατί δεν μπορείτε να δείτε τους 1.600 κατοίκους της πόλης, πολύ απλά αυτοί βρίσκονται, ζουν και κινούνται κάτω από το έδαφος της γης! Όσοι κυκλοφορούν πάνω από την επιφάνεια της γης, οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην τρέχουν, να μην περπατούν με την… όπισθεν, καθώς θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν σε φρεάτιο.

Να σημειωθεί ότι η ευρύτερη περιοχή είναι επί σειρά ετών πόλος έλξης για δεκάδες νέους που αναζητούν την τύχη τους και εργάζονται στα ορυχεία. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

 

 

It might not look like much driving by, but Coober Pedy, South Australia is quite the town — it’s just mostly underground.

Δημοσιεύτηκε από Great Big Story στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

 

 

Usually I would say I’m fairly unorthodox but i thought today i might give it a try. #orthodoxchurch #underground #cooperpedy #southaustralia #australia #central_oz #weird

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Que Wala Bee (@q_sing_surf_sun_fun) στις

 

 

Life underground #weird

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Que Wala Bee (@q_sing_surf_sun_fun) στις

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε