Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ανοίξεις καρύδα που δεν σου έχει μάθει το Survivor! [vid]

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ανοίξεις καρύδα που δεν σου έχει μάθει το Survivor! [vid]

Αν έχετε πάρει ένα μάθημα επιβίωσης από το Survivor, είναι ο τρόπος ανοίγματος καρύδας! Δείτε όμως και έναν άλλο που δεν πάει το μυαλό σας!

Είναι μεγάλη η μερίδα του κοινού που παρακολουθεί Survivor. Και αν υπάρχει κάτι που έμαθε πρώτα από το παιχνίδι επιβίωσης που προβάλλεται στην Ελλάδα, είναι η αντοχή στην πείνα.

Οι δύο ομάδες του Survivor με έναν τρόπο άντεξαν τις κακουχίες! Με το να τρώνε άπειρες καρύδες την μέρα σε πολλές παραλλαγές. Χάρη στα εργαλεία που τους προμήθευσε η παραγωγή στην αρχή του παιχνιδιού, καταφέρνουν με το τσεκούρι και με δύο κινήσεις… ματ να ανοίξουν την καρύδα και να γευτούν το ζουμί της. Ενώ στο μαγείρεμα ο Κώστας Κοκκινάκης έβαλε την φαντασία του για να ικανοποιήσει τους πεινασμένους παίκτες.

Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος να ανοίξει κανείς μια καρύδα. Πώς; Με ένα μικρό κομμάτι χαρτιού. Καλά ακούσατε, τοποθετώντας ένα κομμάτι χαρτιού, αφού το έχετε κόψει σε κυκλικό σχέδιο, σε ένα ειδικό μηχάνημα που το κάνει να παίρνει αμέτρητες στροφές το δευτερόλεπτο, καταφέρνετε να κόψετε από μια καρύδα μέχρι και ολόκληρο ξύλο!

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε