Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΝΕΛ: Συνεργαζόμαστε, αλλά δεν έχουμε γίνει ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των κομμάτων της κυβερνητικής συμμαχίας, προσπάθησε να αναδείξει, η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της, στην ιστοσελίδα Aigaio365.gr.

Για τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος του κόμματος σχολίασε χαρακτηριστικά: “Το να συνεργαζόμαστε δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει ίδιοι ή όμοιοι ή ότι έχουμε τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις”.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι “η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε μια ιεράρχηση συγκεκριμένων στόχων. Είναι γνωστό ότι έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. Σε αυτήν όμως την περίοδο της κρίσης, είναι η ώρα που οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν ανεξαρτήτως από πού προέρχονται ιδεολογικά, ώστε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία μας εξελίσσεται ομαλά. Διαφορετικές φωνές είναι αυτονόητο ότι θα ακουστούν, αφού ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη συνεργασία. Η πάταξη της διαπλοκής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους, όπως και η διαχείριση μίας δύσκολης οικονομικής κατάστασης, την οποία δε φέραμε οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο, είναι τα δύο κορυφαία ζητήματα που ενώνουν τα δύο κόμματα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε