Πολιτική

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μερτς: «Προσβλέπω στη συνεργασία μας για την ενίσχυση των διμερών μας δεσμών»

Να σημειωθεί ότι ο Φρίντριχ Μερτς εξελέγη τελικά στην δεύτερη ψηφοφορία, καγκελάριος της Γερμανίας βάζοντας τέλος στο πολιτικό θρίλερ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Tα «θερμά του συγχαρητήρια» στο νέο καγκελάριο της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς, εξέφρασε με ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια @_FriedrichMerz για την εκλογή σας ως καγκελάριος της Γερμανίας. Προσβλέπω στη συνεργασία μας για την ενίσχυση των διμερών μας δεσμών και την αντιμετώπιση των κοινών ευρωπαϊκών προκλήσεων. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο σας ρόλο», έγραψε sta συγχαρητηριά του προς τον Φρίντριχ Μερτς ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί ότι ο Φρίντριχ Μερτς εξελέγη τελικά στην δεύτερη ψηφοφορία, καγκελάριος της Γερμανίας βάζοντας τέλος στο πολιτικό θρίλερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 20
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
126