Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ανασχηματισμός: “Πρόεδρε, μην τον κάνεις το τριήμερο!”

Ανασχηματισμός: “Πρόεδρε, μην τον κάνεις το τριήμερο!”

Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός που ήδη… ξεκίνησε από τον Πάνο Σκουρλέτη. Κάποιοι πάντως έθεσαν συγκεκριμένο αίτημα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι πολιτικοί συντάκτες! Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου (σ.σ. “πέφτει” Παρασκευή και άρα γίνεται… ωραιότατο τριήμερο) είναι προ των πυλών και οι δημοσιογράφοι που συνάντησαν τον Αλέξη Τσίπρα έξω από την αίθουσα όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Κάραβελ του ζήτησαν να… περιμένει λίγο!

“Θα κάνουμε ένα γκάλοπ να δώ πότε σας βολεύει” τους απάντησε αστειευόμενος ο πρωθυπουργός.

Πάντως, σε πηγαδάκια που σχηματίζονταν στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής αναφερόταν πως το πιθανότερο είναι να μην ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά.

Όποτε κι αν γίνει, πάντως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται πως εκτός κυβέρνησης θα είναι ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Δραγασάκη να παραμείνει στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και να αναβαθμιστεί το ΚΥΣΟΙΠ, του οποίου προεδρεύει ο κ. Δραγασάκης και από άτυπο όργανο να αποκτήσει θεσμικό ρόλο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε