Σάββατο, 25 Μαΐ
28oC Αθήνα

Σοφία Ζαχαράκη: Τραγικό ο Κασσελάκης να διαιρεί ξανά με τόσο τοξικό τρόπο την κοινωνία και τους νέους

Σοφία Ζαχαράκη: Τραγικό ο Κασσελάκης να διαιρεί ξανά με τόσο τοξικό τρόπο την κοινωνία και τους νέους

Την αντίδραση της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη προκάλεσαν τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη ότι οι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» η Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.  

 «Θεωρώ τραγικό ένας νέος πολιτικός, ο οποίος μάλιστα διατείνεται ότι θέλει να φέρει και το νέο στην πολιτική, να εργαλειοποιεί μέσα σε μια παράγραφο, το θρησκευτικό συναίσθημα, το μήνυμα των άγιων αυτών ημερών ημερών και τον τραγικό θάνατο των νέων παιδιών. Βλέπω ουσιαστικά έναν διαγκωνισμό με τον κύριο Βελόπουλο ο οποίος πριν από λίγες μέρες μας είχε σχεδόν έτσι απαγορεύσει να πηγαίνουμε στις εκκλησίες….

Το ζήτημα είναι ότι αυτή τη στιγμή ένας νέος πολιτικός ο οποίος ισχυρίζεται ότι μπορεί να φέρει το νέο, μπορεί να εργαλειοποιεί τόσο πολύ τον ανθρώπινο πόνο και την τραγική απώλεια και συγχρόνως διαιρεί την κοινωνία…

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει και το λιγότερο που χρειάζονται οι Έλληνες είναι μια διαίρεση ακόμα. Και ιδίως σε νέους  ανθρώπους… Τι λέμε σε αυτούς τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή; Ποιο είναι το συναίσθημα το οποίο καλλιεργείται;  Μόνο μίσος. Είναι αυτό που χρειάζεται η νέα γενιά; Σίγουρα όχι. Δεν θα πρέπει να διαιρεί με τόσο τοξικό τρόπο…

Όλο αυτό μας πάει πίσω. θυμίζοντας άλλες περιόδους που είχαμε τις πάνω και τις κάτω πλατείες, τα διχαστικά και τοξικά συνθήματα;»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις