Πολιτική

Διευκρινίσεις για τον ΕΝΦΙΑ: Τι θα συμβεί εάν δεν πληρωθεί τελικά

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για το τι θα συμβεί εάν κάποιος πολίτης δεν μπορέσει μέχρι σήμερα να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανησυχία είχε προκληθεί από το πρωί, καθώς υπήρχε έντονα η φημολογία πως όποιος δεν πληρώσει μέχρι σήμερα την πρώτη δόση τότε θα χάσει και τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών δεν ισχύει, καθώς όπως επισημαίνεται δεν προβλέπεται από κανένα νόμο.

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ για τον ΕΝΦΙΑ

Τις τελευταίες ώρες βρισκόμαστε απέναντι σε μια «επίθεση» παραπληροφόρησης από κάποια μέσα, όσον αφορά το θέμα της μη καταβολής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, η οποία λήγει σήμερα 30/10/2015 και τον συσχετισμό της με απώλεια της ρύθμισης των 100 δόσεων.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες πως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από κανένα νόμο.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αμερικανική επίθεση στο Ιράν: Προέχει η επίδειξη αυτοσυγκράτησης και η επανεκκίνηση των συζητήσεων
«Η Ευρώπη οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, προς όφελος της διεθνούς ειρήνης και ευημερίας» τονίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόλιασε τον λαό με αξιοπρέπεια και πολιτισμό
«Ο Μίκης και το έργο του ανήκουν σ' ένα αύριο που διεκδικεί και φέρνει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση στη Ζάτουνα Αρκαδίας για τον αείμνηστο συνθέτη
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα Αρκαδίας
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3