Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γονιός σε Τσίπρα: “Καλά τον Φίλη βρήκες να κάνεις υπουργό Παιδείας;”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από έναν γονιό που συνάντησε πρόσφατα, με τους διαλόγους για τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη να είναι… σπαρταριστοί.

Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο, τόσο για την… σταθερή κόντρα του με την Εκκλησία, όσο και για τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει σχετικά με τα ολοήμερα σχολεία.

Αυτό ήταν και το θέμα συζήτησης μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και ενός γονέα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βηματοδότη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο Αλ. Τσίπρας ρωτήθηκε από τον γονιό: “Τι πράγματα είναι αυτά; Αλλάζετε τις επιτροπές λίγες ημέρες από τις πανελλαδικές εξετάσεις; Τι πολιτική ισοπέδωσης είναι αυτή στην Παιδεία;”.

Ο πρωθυπυργός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, απάντησε: “Δεν έχω ιδέα τι μου λές” ή “δεν ξέρω, κάποιο σχέδιο θα έχει ο Φίλης“.

Ακολούθως τέθηκε και το ερώτημα “Καλά τον Φίλη βρήκες να κάνεις υπουργό Παιδείας;” και ο πρωθυπουργός απάντησε: “Ε, ξέρεις τώρα, υπάρχουν και κάποιες ισορροπίες“.

Πηγή: Βηματοδότης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε