Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: “Κομμάτια” ο Τσακαλώτος, παρών ο Καρανίκας (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να επιτίθεται στην Γερμανία και να εκφράζει την συμπαράσταση στο Podemos, ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος. Εκεί όπου το παρών έδωσαν πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης.

Η ομιλία του πρωθυπουργού ξεκίνησε με καθυστέρηση, αφού ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Αφορμή φυσικά το Brexit, το οποίο και ήταν το θέμα με το οποίο άνοιξε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μία ομιλία η οποία είχε και πάλι επιθετικές τάσεις προς τον ευρωπαϊκό βορρά (σ.σ. λέγε με Γερμανία), αλλά και στήριξη στο ισπανικό Podemos και τον ηγέτη του, Πάμπλο Ιγκλέσιας, προσωπικά, για τις σημερινές εκλογές.

Φυσικά το παρών έδωσαν “δυνατά” ονόματα της Κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο υπουργός Αθλητισμούς, Σταύρος Κοντονής, ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Στο σημείο και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος κρατούσε στο χέρι του έναν καφέ και ήταν φανερό από την… όψη του πως τον χρειαζόταν πραγματικά!

Στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ο… πολυσυζυτημένος σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου, Νίκος Καρανίκας.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε