Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μαλλιά – κουβάρια” Οικονόμου – Ζαχαριάδης για τον Σώρρα! [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Μια φράση του Βασίλη Οικονόμου ήταν αρκετή για να βάλει… φωτιά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Η αντίδραση του Κώστα Ζαχαριάδη και το… τρίπτυχο Τσίπρας – Μητσοτάκης – Σώρρας!

Στο πάνελ τη τηλεοπτικής εκπομπής “Καλημέρα”, του ΣΚΑΪ, βρέθηκαν ο Κώστας Ζαχαριάδης, του ΣΥΡΙΖΑ και ο Βασίλης Οικονόμου, της Νέας Δημοκρατίας.

Το ότι η πολιτική αντιπαράθεση θα “χτυπούσε κόκκινο” ήταν μάλλον δεδομένο, ωστόσο όλα έγιναν… ευκολότερα προς αυτή την κατεύθυνση, με μία μόνο λέξη: “Σώρρας”.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Οικονόμου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις προεκλογικές του υποσχέσεις σχετικά με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την αύξηση του κατώτατου βασικού μισθού στα 751 ευρώ και το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ.

Εκεί ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: “Εσείς θα πάτε τους μσθούς στα 751;“, με τον Βασίλη Οικονόμου να λέει τρεις φορές τη φράση “δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης“, λέγοντας αμέσως μετά πως “αυτά ο Σώρρας τα λέει και ο Τσίπρας τα έχει πει”!

Και κάπου εκεί ξεκίνησε ο… χαμός, με τους εξής διαλόγους:

Ζαχαριάδης: “Μα τι λέτε κύριε Οικονόμου, σοβαρά τα λέτε ώρα αυτά; Είναι ντροπή αυτά που λέτε. Δεν έχετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό να κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα“.

Οικονόμου: “Σοβαρά μιλάτε“;

Ζαχαριάδης: “Βεβαίως, λέτε τον Τσίπρα Σώρρα“.

Οικονόμου: “Ποια ήταν η διαφορά του ’15 του Τσίπρα με τον Σώρρα“;

Ζαχαριάδης: “Ότι έγιναν εκλογές, αυτή ήταν η διαφορά“.

Οικονόμου: “Σε αυτά που λέγανε κύριε Ζαχαριάδη. Ποια ήταν η διαφορά του Τσίπρα με τον Σώρρα; Μόνο μία. Ο Σώρρας θα έδινε και 20 χιλιάρικα σε κάθε οικογένεια“.

Ζαχαριάδης: “Τόσο καταλαβαίνετε“.

Αυτιάς: “Είναι βαρύ όμως“.

Ζαχαριάδης: “Τον έναν τον κυνηγάει η αστυνομία κι ο άλλος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας“.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρο τον καυγά 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε