Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαλαούρας: Δεν φταίω εγώ για τη 13η σύνταξη, το σύστημα φταίει

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Μάκης Μπαλαούρας παραδέχθηκε ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που έλαβαν το επίδομα που δόθηκε στους χαμηλοσυνταξιούχους παρά το γεγονός ότι είναι εν ενεργεία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε όμως ότι δεν έκανε αίτηση, αλλά πως επελέγη από το “σύστημα” καθώς από λάθος εμφανίζεται να έχει εισόδημα μόλις 550 ευρώ…

Όπως εξήγησε μάλιστα ο βουλευτής όταν ενημερώθηκε πως είχε λάβει τη λεγόμενη και 13η σύνταξη και για την ακρίβεια το ποσό των 300 ευρώ επέλεξε να επιστρέψει τα χρήματα άμεσα.
Έδωσε όπως είπε το ποσό που έλαβε στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ και στο Απεργιακό Ταμείο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΤτΕ, όπου κατέθεσε από 150 στο καθένα.
Αυτό που δεν εξήγησε πάντως ο κ. Μπαλαούρας είναι γιατί τότε δεν είπε το παραμικρό και γιατί δεν επέστρεψε τα χρήματα στην πηγή τους, αλλά τα έδωσε όπου εκείνος ήθελε.
Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του κ. Μπαλαούρα αποδεικνύει ότι το σύστημα βάσει του οποίου επελέγησαν οι δικαιούχοι ήταν τυφλό και έτσι την ώρα που αποκλείονταν χαμηλοσυνταξιούχοι λόγω τεκμηρίων το λάμβαναν άλλοι μόνο και μόνο γιατί το σύστημα δεν έβλεπε τα πραγματικά τους έσοδα.
 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε