Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο βουλευτής Αμυράς καταδίωξε δύο ληστές έξω από τη Βουλή

Ο βουλευτής Αμυράς καταδίωξε δύο ληστές έξω από τη Βουλή

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς έδειξε πως εκτός από βουλευτής και εξαιρετικός ποδηλάτης, θα μπορούσε άνετα να ενταχθεί στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού κατάφερε να αποτρέψει μία ληστεία και να καταδιώξει και τους δράστες.

Στην οδό Όθωνος και Συντάγματος, δύο ληστές άρπαξαν την τσάντα από έναν μετανάστη. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον βουλευτή του Ποταμιού, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έβγαινε από τη Βουλή.

Ο κ. Αμυράς βλέποντας τον μετανάστη να τρέχει και να κυνηγάει τους δύο ληστές, άρχισε και εκείνος να τους κυνηγά και τελικά τους έφτασε. Ο βουλευτής κατάφερε να απωθήσει τους δύο ληστές, πήρε την κλεμμένη τσάντα και έτρεψε σε φυγή τους δύο ληστές.

Οι δύο ληστές έτρεχαν προς την Ερμού, αλλά ο κ. Αμυράς δεν έμεινε σε αυτό αλλά άρχισε να τρέχει από πίσω τους για να τους πιάσει. Ταυτόχρονα ο κ. Αμυράς είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τελικά ο κ. Αμυράς τους έχασε, αλλά με βάση την περιγραφή που είχε δώσει στην αστυνομία, δύο άντρες της Ομάδας Ζ κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Στο αστυνομικό τμήμα μετέβη και ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος και τους αναγνώρισε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε