Πολιτική

Ομπάμα: Χαλασμός στο Twitter με τα αγγλικά του Τσίπρα! [vid, pics]

Επηρεασμένος από την... αγγλική του προφορά, ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε αμέτρητα σχόλια στα social media για το πως προφέρει το "ρο" ακόμη και σε... ελληνικές λέξεις!

Είναι η στιγμή που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δίνει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον αμερικανό Πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα. Τα ζητήματα που θίγονται είναι αν μη τι άλλο σοβαρά.

Από την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, το Κυπριακό, τη Γερμανία, τον Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που έμειναν στην… προφορά του Αλέξη Τσίπρα!

Η αλήθεια είναι πως ο πρωθυπουργός ακούγεται να προφέρει το “ρο” με μία… αμερικάνικη “πινελιά” κι αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter!

Δείτε το βίντεο και μερικές από τις αμέτρητες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ψηφοφορία προανακριτικής: Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα, θα επανέλθουμε για να ερευνηθούν οι δύο υπουργοί
«Δεσμεύομαι προσωπικά ότι το ΠΑΣΟΚ θα επανέλθει για να πάνε στη Δικαιοσύνη μέσω προανακριτικής επιτροπής οι δύο υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3
«Φθηνό λαϊκισμό» και «δημιουργία εντυπώσεων» χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την μαζική αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από την ψηφοφορία για προανακριτική
Τονίζουν πως η αντιπολίτευση «ενδιαφέρεται μόνο για φτηνά παιχνίδια και μικροκομματικές επιδιώξεις αδιαφορώντας για την ουσία της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη λειτουργία της Βουλής»
Βουλή