Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ομπάμα: Ήρθε Ελλάδα και… χώρισε τη Μισέλ; “Καπνός” η βέρα! [pics]

Φωτογραφίες από Reuters
Φωτογραφίες από Reuters

Ποιο χρέος; Ποια Μέρκελ; Ποιος Τραμπ; Υπάρχουν… σημαντικότερα ζητήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε. Όπως για παράδειγμα η… εξαφανισμένη βέρα του Μπαράκ Ομπάμα!

Η ελληνική κυβέρνηση έχει “ποντάρει” πολλά στην επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, έστω και απερχόμενου, Μπαράκ Ομπάμα, αφού τη συνδέει με το ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους. Ο ίδιος ο Ομπάμα, μάλιστα, έθεσε το συγκεκριμένο ζήτημα στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς την “απαραίτητη”.

Όλη αυτή η συζήτηση, περί ελάφρυνσης του χρέους, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν συνυπολογίσουμε πως αμέσως μετά την Ελλάδα ο Πλανητάρχης θα πάει… στη Μέρκελ.

Ο Ομπάμα είναι μόλις ο τέταρτος εν ενεργεία αμερικανός πρόεδρος που επισκέπτεται την Ελλάδα και μάλιστα έφτασε εδώ στα πλαίσια του τελευταίου του υπερατλαντικού ταξιδιού ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, πριν ο… σίφουνας Τραμπ γίνει ένοικος Λευκού Οίκου.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να παραθέτουμε επιχειρήματα σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η σημερινή επίσκεψη, όμως όχι! Θα κάνουμε μια παύση για το ίντερνετ έχει… τρελαθεί με μια λεπτομέρεια και στα social media έχει στηθεί πάρτυ!

Ομπάμα: Επικός διάλογος με Παυλόπουλο! “Εδώ μένετε”; [vid]

Που πήγε η βέρα του Ομπάμα;” ρωτούν πολλοί και ίσως εύλογα, αφού ο φωτογραγικός φακός δεν… ψεύδεται. Οι κάμερες, λοιπόν, έχουν απαθανατίσει τον αμερικανό Πρόεδρο να βγαίνει, σήμερα περίπου στις 10:40, από το Air Force One και να φορά τη βέρα του στο αριστερό του χέρι.

Στις επόμενες -χρονικά- φωτογραφίες όμως, από τις επίσημες συναντήσεις του με Προκόπη Παυλόπουλο και Αλέξη Τσίπρα η βέρα… εξαφανίστηκε!

Και τα ερωτήματα… σωρό! Μέχρι και φημολογίες για… διαζύγιο με τη Μισέλ Ομπάμα αναπαράγουν οι χρήστες των social media. Τα συμπεράσματα… δικά σας!

Φωτογραφίες: Reuters

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε