Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάγκαλος για Τσίπρα: “Μ@λ@κ@ς είναι, μ@λ@κίες λέει” [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μία ακόμη χονδροειδέστατη στο -πλούσιο είναι η αλήθεια- παλμαρέ του, προσέθεσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, εναντίον αυτή τη φορά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Η αλήθεια είναι ότι η φράση “μαζί τα φάγαμε” πιθανότατα θα παραμείνει για πάντα στην κορυφή της λίστας με τις… προκλητικές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου. Ίσως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να έχει πει και χειρότερα κατά καιρούς, αλλά εκείνη η ατάκα είχε “σημαδέψει” μια εποχή και τι εποχή: Αυτή των μνημονίων στην Ελλάδα…

Σήμερα, Πέμπτη 27.07.2017, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε ένα ακόμη… μαργαριτάρι. Μίλησε στο ραδιοόφωνο του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και εξαπέλυσε μία ακόμη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό (σ.σ. τον έχει αποκαλέσει “τσογλάνι” πολλάκις στο παρελθόν), ωστόσο σήμερα το… τερμάτισε!

Αφορμή ήταν η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του Alpha, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καλείται να σχολιάσει την εξής φράση του Αλέξη Τσίπρα: «Αλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Αλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων».

Χωρίς προφανώς να το… σκεφτεί πολύ, απάντησε: “Μ@λ@κ@ς είναι, μ@λ@κίες λέει“, ενώ επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Πάγκαλος έκανε επίσης λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους».

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη (σ.σ. το επίμαχο απόσπασμα μετά το 06:20)

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε