Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηχηρές απουσίες από το μνημόσυνο για τον Ανδρέα – Δεν αντάλλαξαν κουβέντα Φώφη – Δήμητρα

Ηχηρές απουσίες από το μνημόσυνο για τον Ανδρέα – Δεν αντάλλαξαν κουβέντα Φώφη – Δήμητρα

Είκοσι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου, ο πολιτικός που άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε και μισήθηκε με το ίδιο πάθος έφυγε σαν σήμερα το 1996 και το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να τελέσει μνημόσυνο στο Α Νεκροταφείο. Ηχηρή απουσία ήταν αυτή του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ η χήρα του Ανδρέα Δήμητρα Λιάνη έφτασε με καθυστέρηση. Εντύπωση προκάλεσε ότι δεν αντάλλαξε ούτε μια κουβέντα με την Φώφη Γεννηματά, ενώ και από την οικογένεια Παπανδρέου δεν εμφανίσθηκε κανείς. Η Φώφη Γεννηματά άφησε λουλούδια στον τάφο του πατέρα της Γιώργου, αλλά και στον τάφο του Γεωργίου Παπανδρέου.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Νίκος Σηφουνάκης.

Η συγκίνηση ήταν για ακόμη μία φορά διάχυτη, με στελέχη του ΠΑΣΟΚ να κάνουν λόγο για τις “ιδέες του Ανδρέα που είναι ακόμη εδώ”. “Εχουν περάσει 20 χρονια αλλα νιώθουμε πως ειναι ακομη εδω. Ο λαός τον αγαπούσε. Είναι ακόμη εδω”, έλεγαν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε