Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Προσλαμβάνει επιπλέον καθαρίστριες το ΥΠ.ΟΙΚ. με 352 ευρώ το μήνα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στη χώρα όπου η φοροδιαφυγή τα… σπάει, στη χώρα όπου η είσπραξη των φόρων έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο και στη χώρα με την τεράστια έλλειψη προσωπικού στις οικονομικές υπηρεσίες το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται ότι βλέπει κενό στην καθαριότητα! Προσλαμβάνει και πάλι καθαρίστριες και μάλιστα με ημιαπασχόληση και με μισθό πείνας.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψε απόφαση για την πρόσληψη 165 καθαριστριών. Αν και υπουργός της Αριστερής Κυβέρνησης υπογράφει μάλιστα απόφαση που προβλέπει πρόσληψη προσωπικού που θα απασχολείται τετράωρο και θα έχει μισθό μόλις 484 ευρώ μεικτά δηλαδή 325 ευρώ το μήνα καθαρά. Μπαίνει ως υπουργός δηλαδή στο παιχνίδι της ημιαπασχόλισης και των φθηνών εργατικών χεριών και μάλιστα σε δημόσια υπηρεσία.
Όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή που 17 καθαρίστριες μετατάχθηκαν σε θέσεις γραμματέων στο υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ οι 400 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών επαναπροσλήφθηκαν και μάλιστα με μετατροπή των συμβάσεών τους σε θέσεις πλήρους απασχόλησης.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε