Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών: Η σύσκεψη των μεγάλων… “όχι”! Όλο το χρονικό

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

– Μετά από έξι ώρες ολοκληρώθηκε η μαραθώνια η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που ξεκίνησε στις 12:15! Τι αναφέρει το ανακοινωθέν της Προεδρίας.
– Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα: Κατώτεροι των περιστάσεων Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ!
– “Ναι” Τσίπρα στην κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών
– Δεν ήθελε να δεσμευτεί σε τίποτα ο Πλακιωτάκης
– Δριμεία επίθεση Καμμένου στη ΝΔ: Πήραν γραμμή από Σαμαρά και… ΛΑΟΣ
– Λεβέντης: Έχουν υπογράψει μείωση 40% στις συντάξεις, τι να συζητήσουμε; – Πρότεινα οικουμενική κυβέρνηση, ο Τσίπρας δεν θέλει.
– Έκρηξη Τσίπρα! “Έχετε το θράσος και μιλάτε για χειρότερο μνημόνιο;”.
– Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν.

Σε μία κίνηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις… με το καλημέρα προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συγκάλεσε Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών για σήμερα το μεσημέρι. Μεγάλος στόχος του πρωθυπουργού είναι η συναίνεση στα φλέγοντα ζητήματα, με την αντιπολίτευση να τον κατηγορεί πως η λέξη αυτή του ήταν… άγνωστη όταν ο ίδιος βρίσκονταν στην αντιπολίτευση.

Το Συμβούλιο γίνεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και τα θέματα συζήτησης  είναι τρία: Το ασφαλιστικό, το προσφυγικό και η συνταγματική αναθεώρηση.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει ήδη διαμηνύσει πως στο σημερινό Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών δεν θα παρθούν αποφάσεις, ενώ η αντοπολίτευση μοιάζει να προσέρχεται για να… αποχωρήσει, αφού τα σημεία επαφής με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι… δυσθεώρητα αν όχι ανύπαρκτα.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν…

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε