Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσίπρας, Μπαζιάνα και… Μέρκελ σε γνωστό μπαρ της Αίγινας [pics]

Τσίπρας, Μπαζιάνα και… Μέρκελ σε γνωστό μπαρ της Αίγινας [pics]

Ήπιε κόκκινο κρασί, γέλασε, διασκέδασε, μίλησε με τους θαμώνες και έβαλε φωτογραφία με την… Άνγκελα Μέρκελ. Το διήμερο του Αλέξη Τσίπρα στην Αίγινα ήταν πραγματικά… γεμάτο!

Ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” το βράδυ της περασμένης Κυριακής τον πρωθυπουργό, τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, τα παιδιά τους, τον Αλέκο Φλαμπουράρη και την παρέα τους στο μπαρ Εν Πλω στην Αίγινα, να διασκεδάζουν.

Χαμογελαστός και προσιτός, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε με πολλούς από τους Αιγινιώτες και τους εκδρομείς που διασκέδαζαν στο ίδιο κλαμπ και δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία με την… Άνγκελα Μέρκελ! «Σκασμένος» στα γέλια, ο πρωθυπουργός δεν αρνήθηκε να ποζάρει! Πίσω από τη μάσκα με το πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου ήταν ο Ελληνογερμανός Ιάσων Καλαμάρας, ο πατέρας του οποίου είναι Αιγινήτης, η μητέρα του Γερμανίδα και ζει στη Γερμανία.

Εκτός από τη Μπέτυ Μπαζιάνα και τους δυο γιούς τους αλλά και τον “μέντορα” του πρωθυπουργού Αλέκο Φλαμπουράρη, στην παρέα του Αλέξη Τσίπρα ήταν επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος, η Όλγα Χαρίτου και φίλοι του από την Αίγινα.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από saronicmagazine.com και enetpress.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε