Πολιτική

Βασιλική Θάνου: Εστιάζουμε σε μεταναστευτικό και λειτουργία των σχολείων

Το μεταναστευτικό και η ομαλή έναρξη λειτουργίας των σχολείων, λόγω των εκλογών, είναι τα θέματα στα οποία θα δώσει προτεραιότητα η υπηρεσιακή κυβέρνηση, όπως δήλωσε η Βασιλική Θάνου.

“Η υπηρεσιακή κυβέρνηση απαρτίζεται από πρόσωπα που ήταν ευρύτερης αποδοχής και είναι διακεκριμένες προσωπικότητες. Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη για την αποδοχή της πρότασης”, είπε η κα Θάνου.

Και συνέχισε: “Όπως είναι γνωστό, κύρια αρμοδιότητα της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της διεξαγωγής των εκλογών μέσα σε ήρεμο κλίμα. Είναι πολύ πιθανό να απαιτηθεί αν διαχειριστούμε και άλλα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό και η ομαλή έναρξη λειτουργίας των σχολείων. Όλοι οι συμμετέχοντες της κυβέρνησης είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών και για να επιλυθούν όλα τα ζητήματα”.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50